Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Čudno je, da so že ob 04 zjutraj raketirali kijev in se not vozili s tanki, čez dan pa nič novega kar se tiče "napredka"?
Kijev pač ni Kranj, ki ga prehodiš v pol ure.
Zdej lahko greš v mesto na polno, gaziš vse na svoji poti in nabijaš število žrtev, ali pa greš malo bolj taktično v vse skupaj.
Kaj je bolje?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.224
7.038
113
Ja, da medtem pridejo nazaj enote iz ostalega dela kijeva in imaš težje delo? ali pa se lokalci okrepijo s pomočjo "zahoda".

Kakorkoli...Rusija se že hrši na severu:

Finland or Sweden joining Nato would spark Russian response - Moscow warns​

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.624
113
Švedske neonaciste bo treba pošolat, ni druge.

Meanwhile očitno nekaj ne gre čisto po planu, ker Putika poziva ukrajinsko vojsko naj odstavi Zelenskega.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

B81

22. jul 2007
37.601
10.895
113
Menda je hotel, samo, kot se vidi sedaj, ne bi mogel niti pristati.

Btw, kje je Andy?

Zdi se mi, da se je enim rusofilom v teh dneh kar porušil svet. Vsi so trdili, najprej da ne bo nič, da amerika samo straši, da so samo vojaške vaje, potem da gre samo za par enot, pa da gre samo za področje, ki je že itak v rokah uporanikov, pa spet nasledji dan, da bo samo širše območje Donbasa, pa da Putin noče okupirati cele Ukrajine itd....

Mislim, toliko krat, kot so te dni eni izpadli naivni bedaki, se težko še kdaj zgodi. Vse, za kar so rekli, da ne bo, se je zgodilo.
ok wait, andy je rusofil?? zakaj že?

• Wow
  • Haha
Reactions: tony in Kamele0N

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.801
113
Kakorkoli...Rusija se že hrši na severu:

Finland or Sweden joining Nato would spark Russian response - Moscow warns​

Tole sem napisal že včeraj, pa bom še enkrat. Ko bo Ukrajina dovolj ruska, se bo začelo reševanje ogroženih Rusov in denacifikacija v sosednjih državah Ukrajine. V teh letih si bo pa lepo Putin še naftovode v druge države zgradil in pripravil še ostale stvari.
Če ga ne bo kdo ustavil.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.359
5.650
113
Peroooooooo nimamo vsi insta lajfa.....

• Všeč mi je
Reactions: tony in darjan

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.359
5.650
113
Kijev pač ni Kranj, ki ga prehodiš v pol ure.
Zdej lahko greš v mesto na polno, gaziš vse na svoji poti in nabijaš število žrtev, ali pa greš malo bolj taktično v vse skupaj.
Kaj je bolje?
Ce je tako velik....lahko postane tudi ruski Stalingrad.....

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Ce so prebivalci zvesti svojim voditeljem, je mesto zelo tezko zavzeti. Se je ze marsikdo mocno opekel.
Sedaj se bo videlo ali ima Zelenski res mocno podporo doma. Glede na to, da je odpor menda sibak, sem malce podvomil.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.224
7.038
113

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Mal poslušam folk, znance, soseda, sodelavce, tudi naše ruse, Putin se bo vsem zasral. Vse tole je nepotrebno in preveč. Nekako bi še razumeli, če bi se zavzel Donbas, tole pa...

Po mojem mnenju bi sicer Rusijo morali izključiti iz združenih narodov.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.420
7.016
113
Ce so prebivalci zvesti svojim voditeljem, je mesto zelo tezko zavzeti. Se je ze marsikdo mocno opekel.
Sedaj se bo videlo ali ima Zelenski res mocno podporo doma. Glede na to, da je odpor menda sibak, sem malce podvomil.

Ne gre se toliko za podporo voditeljev. Dolga leta nazaj je nek drugi diktator iz Moskve pobil na miljone Ukrajincev. Narod se ne bo pustil ponovno tlačiti.

Na drugi strani pa tudi ruski vojaki nimajo visoke motivacije "braniti" svoje države z napadanjem sosednje.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Nimajo jajc. Si mislijo, da če je noter imajo vsaj malo vpliva nanj. No, se tukaj lepo vidi, koliko je Putinu mar za ZN in ostale.
Ne. Tukaj se vidi kako so zblojeni v Bruslu da je plin zelena energija in nas naredijo odvisne od rusov. Oz. vse za kar nucamo plin je že pol leta v luftu , Rusi se pa zmenjo s kitajci tako da lahko EU odklopjo ko jim zapaše.

• Všeč mi je
Reactions: sad in Kamele0N
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.