Tako se vrti človeštvo.Sedaj sem malo poškilil na live prenos kako "begunci" bežijo iz ukrajine čez romunsko mejo. Več ali manj luksuzna nova vozila (vsekakor pa nobene podrtije). Potem gledaš pa posnetke ulic v Kijevu in ostalih mestih se vozijo pa tam večinoma še stare lade in podobne vrste železa.
Tako da očitno tisti pravi reveži niti do begustva ne bodo prišli. In to je žalostna stvar vsake vojne. Najmanj krivi bodo čutili največ posledic, višja kasta pa bo od vojne imela samo dobičke.
a če maš staro astro si bogat ukrajinec...
Noben pa ne upa.....če je lahko Milo-šević 91....Zdaj rusofili naprej mecejo nato in beograd, ces se so oni lahko, putim tudi nek izvoli
Nisi. Samo v 1h posnetka nazaj sem videl eno novejšo BMW limuzino, novega Audija Q7, MB GLS, Porscheja Cayen, Audija A6, pa še kaj sem pozabil ... potem vmes pa še par klasičnih avtov za slovenski standard. Vsekakor pa povprečje daleč nad tem kar recimo mi vozimo, kaj šele kar se vozi tam.
Edit: zdej ti stojita dva BWM SUVja tam skupaj + en zadaj, vsi črni
Res poden, sploh ker je oklepnik ukrajinski in ne ruski (protiletalska obramba če prav vidim). Pa še zanalašč ga ni povozil, tako da itak gre za nesrečo (zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom).Radio Srebrenik 90,8 i 103 FM
UZNEMIRUJUĆE ‼️ Ruski oklopnjak u Kijevu pregazio civilni auto u vožnjifb.watch
Mislim kaki prasec... nad civilista se spravi. Podn.
Nisi dojel pointa. Bežijo iz ukraine tisti ki imajo denar, da kam grejo. Prebivalci blokovskih sosesk nimajo izbire.Pojdi se malo vozit po Ljubljani, pa boš videl kup Tesel, Panamer, BMW M in X in Qjev.
Če bi kdaj stopil dlje od Ikeje v Avstriji ali Cresa, pa bi videl, da ni nič neobičajnega videti premijcev na cestah vzhodne evrope. Skupaj z kupom zarjavelih Lad. Tam je ogromna razlika med bogatimi in revnimi. Na eni strani ceste vidiš propadlo kemično tovarno, čez cesto pa trgovino z 74 blagajnami.
To pa ne vem čigav je oklepnik. Bolj se to meni zdi da ga je ciljal, kot da je izgubil oblast nad vozilom.Res poden, sploh ker je oklepnik ukrajinski in ne ruski (protiletalska obramba če prav vidim). Pa še zanalašč ga ni povozil, tako da itak gre za nesrečo (zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom).
Torej putin lahko pošilja tuje borce tja, nato/eu/uk/... pa "ne smejo", ker se grejo korektneže...al pizde?
Baje bi naj bil voznik rus (ki je ugrabil vozilo), ki so ga potem eliminirali in razstavili pred kamero.To pa ne vem čigav je oklepnik. Bolj se to meni zdi da ga je ciljal, kot da je izgubil oblast na vozilom.
Če Nato tja pošlje vojsko, je to takoj svetovna vojna. Za enkrat je to še vedno lokalnega značaja. Misliš da Nato tega ne ve? Zdaj če čakajo kot pičkice, ali ne pustiva zaenkrat to.Torej putin lahko pošilja tuje borce tja, nato/eu/uk/... pa "ne smejo", ker se grejo korektneže...al pizde?
In kaj je novega v tem?Nisi dojel pointa. Bežijo iz ukraine tisti ki imajo denar, da kam grejo. Prebivalci blokovskih sosesk nimajo izbire.
kakšna svetovna vojna? kdo bi stopil na stran rusije in napadel zaveznike "izza leđa"? Italjani, švicarji, avstrijci?Če Nato tja pošlje vojsko, je to takoj svetovna vojna. Za enkrat je to še vedno lokalnega značaja. Misliš da Nato tega ne ve? Zdaj če čakajo kot pičkice, ali ne pustiva zaenkrat to.
Je preživel.Radio Srebrenik 90,8 i 103 FM
UZNEMIRUJUĆE ‼️ Ruski oklopnjak u Kijevu pregazio civilni auto u vožnjifb.watch
Mislim kaki prasec... nad civilista se spravi. Podn.