bo očitno tud moj problem
pošteno bi bilo, da bi tud ti priznal, da je vzorec več kot očiten...
splača se bit v eu
z rusi pajdašit se ne splača
pod črto je to to
Na tej višini nima problemov noben sodoben lovecCe ze so, letijo previsoko za ruska letala, verjetno nekje na 20,000m
Suhoji lahko letijo na višini 20000m.Ce ze so, letijo previsoko za ruska letala, verjetno nekje na 20,000m
Ukrajince ne smeš podcenjevati, kar so dokazali med 2. Svetovno vojno, še Nemci se niso mogli načuditi njihovi okrutnosti.NATO opazuje Ukrajino skozi statelite in s pomočjo še kakega stealth drona. To je to.
Vse drugo je v luftu nad teritorijem NATOa.
Pa glede Putinovih Čečencev, baje so jih že kar nekaj Ukrajinci spravili k devicam. Jaz mislim, da so Ukrajince podcenjevali, sedaj se jim pa maščuje. Oni se sedaj borijo zase in za svojo domovino. Druga stran pa zgolj za Putina.
Suhoji lahko letijo na višini 20000m
Verjetno velja to za vse narode, da imajo enih 10% hudih nacionalistov od teh pa pa še par % hudih bolnikov.....v vojni je problem , ker se take spusti s štrika,ker vazno je edino da si "naš".Ukrajince ne smeš podcenjevati, kar so dokazali med 2. Svetovno vojno, še Nemci se niso mogli načuditi njihovi okrutnosti.
Sem bral 1 zanimiv članek na to temo.Kaj točno pridobi Rusija z zavzetjem Ukrajine? Žito? Plin?
SR-71 niso so bili pa blizu ko so razvili MIGČe so pred 30-40 leti sklatili U2, ki je letel že skoraj na robu vesolja, ni hudič, da nimajo raket za sklatit dol nekaj na 20.000m.
A niso sklatili tudi enega SR-71?
Mig-25 je bil zelo blizu temu da ga sklati, če bi imel priložnost.Ker so takrat bli osredotoceni na gor zdej so pa na dol
Pa zlo verjetno to ne bi blo fajn potem objavt nobeni strani, ker potem bi moral nekdo odreagirat
100 strani nazaj smo debatirali o tem, kaj je nato SZ obljubil, da je ta pristala na združitev Nemčije.Noam Chomsky: “Spor Rusija – Ukrajina je največja grožnja človeštvu do zdaj, ki pa ga je najlažje rešiti. Reši ga lahko le EU s tem, da ne poklekne pred Ameriko in NATO-m””
V intervjuju z naslovom "Pritisk ZDA k »vrhovni vladavini« spodbuja konflikt v Ukrajini" se svetovno znani javni intelektualec Noam Chomsky poglobi v fenomen iracionalne politične panike v ZDA s poudarkom na trenutnem dogajanju na zunanjepolitični fronti – in nevarnostih prizadevanj za ohranitev...topnews.si