Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.831
113
Zanimivo:

Za crknit smešno. Jokca tip, kako je britanska ministrica grda, grda za izrek dejstev, katera držijo, a 2-3 dni nazaj je njegov šef direktno grozil vsem, ki bi se morda vmešali, s totalno vojno.
Ne moreš verjeti.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Avstrija ni v NATO, kaj jim manjka ? Ukrajina mora najprej državo uredit, ko bo to urejeno in ne bodo politiki pokradli večino denarja bo denar tudi za orožje in vojsko v lastni režiji. Sej niso minidržavica kot mi, jih je za dve Juge.
Naj se vzgledujejo po Sloveniji

Cestnina gre za ceste.
Denar za zdravstvo gre v zdravstvo.
Denar za vojsko gre v vojsko.
Javna uprava deluje brezhibno.
Sodstvo je številka ena na svetu.
Nobene korupcije.
...

Aja pol se pa zbudiš.

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.206
723
113
UK se res zelo prevec angazira z vsemi sankcijami.
Ma oni so dežurni drekmešalci. Najprej v prvih vrstah, potem pa ko začne smrdet se lahko umaknejo na varno razdaljo. Zato pa pravim da bi EU če bi hotela in bila zmožna (beri imela hrbtenico in vizijo) lahko rekla vsem drugim odhebite, bomo mi zrihtal. Putinu in Ukrajincem mal korenčka in mal palice pa naredili dogovor. Slabše kot je zdaj ne bi moglo izpast. Ampak ker so bili prišepetovalci na delu …

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in msenjur

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Predvsem bi bilo posteno, da se napiše zakaj imajo naštete države relativno nizek bdp. Ne bos verjel, povezano je z zgodovino in nekaterimi dogajanji niti ne tako dolgo nazaj.

Za nekatere je, za nekatere pac ne. Se dobro, da to ni tvoj problem.

bo očitno tud moj problem

pošteno bi bilo, da bi tud ti priznal, da je vzorec več kot očiten...
splača se bit v eu
z rusi pajdašit se ne splača

pod črto je to to

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.831
113
Sem gledal sedaj dnevnik in ena zanimiva podrobnost. Se spomnimo 2015-2016, ko so begunci prihajali? Kvazi otroci, ženske, dejansko pa na videih velika večina samo moških. In to v najboljših letih za bojevanje.
Sedaj gledam tole, pa je na videih vsaj 85% žensk in otrok. Verjetno še več, sem raje malo rezerve vzel.
Najbolj zanimiva podrobnost pa: novinarka je potrebovala veliko časa, da je prišla čez mejo V Ukrajino, ker je GUŽVA na meji. Gužva študentov, delavcev - praktično samo moških (Ukrajincev), ki se vračajo domov, da se bodo borili.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
zdele pri dnevniku - poglejte putina kako je dobre volje. bi skor reku, da mu gre na smeh.

prevec vodke ali se mu zdi neumno pogovarjat se o tem s svojimi podaniki? naj bi namrec govorili o Zahodnih ukrepih...

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Sem gledal sedaj dnevnik in ena zanimiva podrobnost. Se spomnimo 2015-2016, ko so begunci prihajali? Kvazi otroci, ženske, dejansko pa na videih velika večina samo moških. In to v najboljših letih za bojevanje.
Sedaj gledam tole, pa je na videih vsaj 85% žensk in otrok.
Najbolj zanimiva podrobnost pa: novinarka je potrebovala veliko časa, da je prišla čez mejo V Ukrajino, ker je GUŽVA. Gužva študentov, delavcev - praktično samo moških (Ukrajincev), ki se vračajo domov, da se bodo borili.
Ukrajinci, narod, si je prisluzil moje veliko spostovanje. Kar silijo domov da bi prijeli za orozje.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.