Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.738
6.632
113
Na podlagi česa sodiš? A ti imaš predstavo kako velika je Ukrajina? Tako, čez palec bo dovolj. Nedvomno boš ti kot vrhunski vojaški strateg predlagal, kako bi ti Ukrajino zavzel in zlomil v rekordno hitrem času.
ciljam na to, da se je nam, ki smo se dejansko vmešali kljub njegovim grožnjam, bolj malo zgodilo

o performansi vojske v Ukrajini sploh ne bom

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Nima veze. On je pričakoval, da bo v nedeljo že imel parado v Kijevu, kjer bo on na konju, kot osvoboditelj izpod jarma fašizma. In da bo svet uvedel samo dve ali tri brezvezne sankcije.
Realnost pa je, da so mu sesuli vojsko in da sta cela Evropa in pol sveta stopila skupaj naproti, kar nikoli prej ni bilo mogoče.
Skratka sami anti-učinki od pričakovanega. Ker živi v neki svoji dimenziji.
Pa ne da ga niso hoteli prepričat v drugo. Cel kup tujih delegacij je bilo pri njem dneve pred napadom.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.255
7.048
113
Zaradi ukinitve nakazil na banko Sberbank prihaja do težav pri nakazilu socialnih transferjev na transakcijske račune komitentov te banke. Kot so sporočili z ministrstva za delo, je bilo zavrnjenih okoli 1000 nakazil varstvenih dodatkov, težave pričakujejo tudi pri drugih transferjih. Kot so zagotovili, intenzivno iščejo rešitev.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.910
113
Zaradi ukinitve nakazil na banko Sberbank prihaja do težav pri nakazilu socialnih transferjev na transakcijske račune komitentov te banke. Kot so sporočili z ministrstva za delo, je bilo zavrnjenih okoli 1000 nakazil varstvenih dodatkov, težave pričakujejo tudi pri drugih transferjih. Kot so zagotovili, intenzivno iščejo rešitev.

Ja jaz imam tudi težavo z nakazili pri sberbank... obroka za kredit mi niso odtegnili :)
Vse svoje pa sem preselil konec prejšnjega tedna na drugi račun, malo za tem ko je Vlado začel z ognjemetom.

• Všeč mi je
Reactions: sad in darjan

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Veje duh, kako je Puta stisnjen v kot....ne pozabite na plin, nafto. Dokler teče k nam smo lahko pametni.
Upam da se veliki zmenijo.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi in AndY1

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
ciljam na to, da se je nam, ki smo se dejansko vmešali kljub njegovim grožnjam, bolj malo zgodilo

o performansi vojske v Ukrajini sploh ne bom

Zagotovo si pridno beležijo reakcije posameznih držav. Brez skrbi.

Moraš biti malo poseben, da verjameš posameznim posnetkom iz Twitterja. Ti praviš, da je črno. Ti pa zagotavljam, da je sivo. A se morda spomniš kje je Snowden?

Tako superiorni so Američani, da jim en NSA žvižgač pobegne v Rusijo in še vedno živi.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.820
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Zanimiv je pogled na radarsko sliko. Na Poljskem je zelo pestro, prav zanimivo je opazovati vojaška letala NATO, ZDA, pa še kaj se najde, kako krožijo okoli meje. V ozadju se dogaja marsikaj...

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.830
113
Tako superiorni so Američani, da jim en NSA žvižgač pobegne v Rusijo in še vedno živi.
Niso nič superiorni, le malo težje je nekoga javnega ustreliti ali zastrupiti brez posledic.
Putin recimo s tem nima težav, ker če kdo začne firbcat ali vtikat no tam, kjer ni treba, pač umre. #Politkovska in kup ostalih novinarjev in politikov.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: jonny77 in darjan

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
585
172
43
41
Ja jaz imam tudi težavo z nakazili pri sberbank... obroka za kredit mi niso odtegnili :)
Vse svoje pa sem preselil konec prejšnjega tedna na drugi račun, malo za tem ko je Vlado začel z ognjemetom.
Meni so ravnokar obrok za kredit odtegnil :p
Kako bo pa s poslovnim računom, pa ne vem. Mal sem računovodkinjo poklical, pa pravi, da imajo kar težave z nakazili, in da stranke na polno odpirajo druge račune na drugih bankah.
V službi sem že moral dati Revolut številko, da mi bodo plačo sem nakazal.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.255
7.048
113
Many also speculate about the Russian leader's state of mind after the isolation and anxiety of the pandemic.

Torej putin ima long kovid…it makes sense now

• Haha
  • Wow
Reactions: ales85 in Kamele0N

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Niso nič superiorni, le malo težje je nekoga javnega ustreliti ali zastrupiti brez posledic.
Putin recimo s tem nima težav, ker če kdo začne firbcat ali vtikat no tam, kjer ni treba, pač umre. #Politkovska in kup ostalih novinarjev in politikov.

Torej bi nekako lahko zaključila, da je bolj učinkovit. Tudi izven svojih meja. Če se premakneva v črni humor.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.