Hočemoooo printscreen!Zanimiv je pogled na radarsko sliko. Na Poljskem je zelo pestro, prav zanimivo je opazovati vojaška letala NATO, ZDA, pa še kaj se najde, kako krožijo okoli meje. V ozadju se dogaja marsikaj...
Hočemoooo printscreen!Zanimiv je pogled na radarsko sliko. Na Poljskem je zelo pestro, prav zanimivo je opazovati vojaška letala NATO, ZDA, pa še kaj se najde, kako krožijo okoli meje. V ozadju se dogaja marsikaj...
Meni recimo ni do humorja pri takih stvareh. Dvomim, da bi tudi tebi bilo, ko bi ti recimo en dan žena, brat ali oče poniknila.Torej bi nekako lahko zaključila, da je bolj učinkovit. Tudi izven svojih meja. Če se premakneva v črni humor.
No, tako da ima tudi NATO, USA .... malo "zabave".en hercules KC130 pravkar cez SLO, pravac Vzhod.
Zahod bi bil kriv, ker je izzival in se vtikal tam, kjer ni treba.Meni recimo ni do humorja pri takih stvareh. Dvomim, da bi tudi tebi bilo, ko bi ti recimo en dan žena, brat ali oče poniknila.
Meni recimo ni do humorja pri takih stvareh. Dvomim, da bi tudi tebi bilo, ko bi ti recimo en dan žena, brat ali oče poniknila.
A linkov noben ne zna limat, razen Andya?en hercules KC130 pravkar cez SLO, pravac Vzhod.
Vlado ti bo poslal vojaškega izterjevalaca, pa boš nahebal.Ja jaz imam tudi težavo z nakazili pri sberbank... obroka za kredit mi niso odtegnili
Vse svoje pa sem preselil konec prejšnjega tedna na drugi račun, malo za tem ko je Vlado začel z ognjemetom.
Totalno verjamemo viru RT.com.Zmanjkalo olivnega olja?
Neo-Nazi Ukrainian group prepares ‘pig-fat laden’ bullets for Muslim fighters
Russian troops attacking Ukraine were threatened with bullets that supposedly prevent Muslims killed by them from going to heavenwww.rt.com
Jest mam enega vcerajsnjega: challenger biz jet gor in dol ob meji, z zakamuflirano registracijo, verjetno panoramski let ob robu svobodnega svetaHočemoooo printscreen!
če niso ruska tajna orožja je pa mogoče preveč belega steklo po grluNad Mariborom dnevbo bobni kot pri norcih, Flightradar pa nič
vsaj 2x na dan leti F16 iz Aviana, tale je na FR24Nad Mariborom dnevbo bobni kot pri norcih, Flightradar pa nič
A vojaski aeroplani bi naj tudi bili na FR?Nad Mariborom dnevbo bobni kot pri norcih, Flightradar pa nič