Imas prav, je pa na prvem viden V.Gledam, gledam, pa nobenega Z ne vidim.
Imas prav, je pa na prvem viden V.Gledam, gledam, pa nobenega Z ne vidim.
Upam da bodo dobili tudi oni po ..čki.To mi več nič ni jasno. To se po AC pripeljejo do Kijeva? Tak kot na izletu?
To več nima glave in repa
Jaz pa ne razumem takih bedakov, ki sovražite lastne ljudi in preferirate tujce.Ne morem verjeti, da ste lahko nekateri taki bedaki. A misliš, da v Ukrajini ni tujih delavcev ali študentov, ki želijo sedaj ven iz države?
To leti na Morgoth
Za dom spremni.Upam da bodo dobili tudi oni po ..čki.
Hrvati se že tudi zbirajo.
Prvi hrvatski dobrovoljci stigli u Ukrajinu. Bivši vođa BBB-a: Pozivam vojnike u zbor
PREDSJEDNIK Ukrajine Volodimir Zelenskij uputio je preko društvenih mreža poziv ljudima širom svijeta da dođu i da se bore rame uz rame s Ukrajincima protiv ruske invazije.www.index.hr
Neonaciji oz. če smo direktni ustaši proti ekstremnim islamistom? Spucajo naj se med sabo ja, nobene škode. Škoda samo da se za tole izrablja ukrainsko zemljo in narod.Upam da bodo dobili tudi oni po ..čki.
Hrvati se že tudi zbirajo.
Prvi hrvatski dobrovoljci stigli u Ukrajinu. Bivši vođa BBB-a: Pozivam vojnike u zbor
PREDSJEDNIK Ukrajine Volodimir Zelenskij uputio je preko društvenih mreža poziv ljudima širom svijeta da dođu i da se bore rame uz rame s Ukrajincima protiv ruske invazije.www.index.hr
Med vojno na Balkanu so tudi prostovoljci čez vikend hodili se boriti...Za dom spremni.
Hojs sporočil, da lahko Slovenija sprejme do 200k beguncev...
Letalske posiljke, ipdPoslušam o enormnih številkah poslanega orožja Ukrajini... Kako pa bo to prišlo na bojišče? Iz Poljske celi konvoj orožja? A mislijo, da bo do Rusi to kar pustili al kaj? Pa mislim, da iz Poljske prav tako cela vlakovna kompozicija... Resda ni nekih bojev na Z strani, to pa še ne pomeni, da Rusi nimajo tam "oči"...
Jaz pa ne razumem rasistov, za katere je zveličavna samo bela barva, ostalo so pa nepismene opice, kajne bedak?Jaz pa ne razumem takih bedakov, ki sovražite lastne ljudi in preferirate tujce.
Itak ne rezumeš, beacuse of virtue signaling.Jaz pa ne razumem rasistov, za katere je zveličavna samo bela barva, ostalo so pa nepismene opice, kajne bedak?
Nato se ne sme odpovedat širjenju na vzhod tudi za ceno nuklearne vojne.The European Union has announced that it intends to begin shipping arms to Ukraine, the first time in its history it has taken such a step.
To, da ima putin prst na nukih je samo dokaz da gre rusom dejansko zelo slabo.
mamo... tiste takratke so v bistvu enosmerne, ampak sej to že vešImamo tudi enosmerne vinjete?
Imajo tudi kako letalisce na zahodu?Poslušam o enormnih številkah poslanega orožja Ukrajini... Kako pa bo to prišlo na bojišče? Iz Poljske celi konvoj orožja? A mislijo, da bo do Rusi to kar pustili al kaj? Pa mislim, da iz Poljske prav tako cela vlakovna kompozicija... Resda ni nekih bojev na Z strani, to pa še ne pomeni, da Rusi nimajo tam "oči"...