vinjete

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
seveda trajanje,
samo balkanski nacin razmisljanja ne zna tega povezat s ceno, ker pac trobite dejmo jim pac tedenske za 70% polletne
uf-1.gif

glede filma in njegove vrednosti pa samo LOL, pac neki bedasti kliseji, ki so vam se vedno smesni, eh..., pac ne napredujete, gostilniski humor s socnimi kletvicami
crazy1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Film je bil posnet, ko si se ti verjetno še zastonj šolal v državi in nisi imel lastnega mnenja...

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
In ja, Balkan se zna norčevati tudi iz samega sebe, severnjaki pa že za najmanjšo omembo grozite s sodiščem...

LOL, aja pa se to,
balkan se norcevanja loti z orozjem
JJ tozi fse po vrsti

pac ne poznas scene izven balkana,
en seminar v NL tega ne spremeni

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ne, vsekakor pa nisem zamenjal plošče tako radikalno kot si jo ti...

Sicer pa stara modrost pravi, da se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha...
Razen če vam v Bruslju vratar služi tudi zato, da logika in zdrav razum ne pride v vaše pisarne...
evil.gif

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
KSZ
Kratke ali pa dolge vinjete, diskriminacija velja za oboje enako, za Slovence ali tujce. Moj foter gre, če je zdravje v redu, na avtocesto natanko enkrat letno. Za to mora plačati polletno vinjeto, ali pa gre po lokalnih cestah. Zaradi švabov naj bi pa krajše uvedli?!?!? Zakaj neki, saj pridejo čez Slovenijo tolikokrat, kot moj foter na avtocesto, s tem, da moj foter tja in nazaj opravi v enem dnevu, švaba pa v enem mesecu.
Mimogrede pa še to: avtoceste imamo le zaradi tujcev. Če se švabi po naših cestah ne bi valili na Hrvaško ter čehi, romuni in slovaki s kamioni v italijo in nazaj, bi bile tudi stare ceste za nas dovolj dobre in dimenzionirane. Torej, kar naj plačajo.
evil.gif

LP!

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
ce sn res plosco zamenju, to niti ni tolk slabo, enkrat se zivi in spoznavat drugacno ni tolk slabo

sicer pa vratarji nimjo teskega dela,
tut, ce bi jim kaj uslo se nas nebi primlo

pac EU trdobucnezi smo
smile-1.gif

sicer pa lahko samonorcevanje zaznas iz mojega nicka

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Za evropejce bi bil najboljši sistem 10 dnevna vinjeta za 6 evrv in dajmo gasa čez slovenijo!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sam finančno pa podira cel kreditni sistem! A tega si pa ne daš dopovedat da je potrebno tut kredite plačevat? In da kredit plačujemo UPORABNIKI avtocest enako in tu ni diskriminacije!

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
in zakaj se more breme kreditov prenest na tujce, zakaj naj tujci placujejo nenormalno visoko in nepravicno ceno?

aja,....,to zato, da se bote v Sloveniji na pol zastojn vojzli,

seveda enaka nepravicnot velja tudi za SLO drzavljanje, ki AC uporabijo obcasno

in v SLO mislite, da so tujci naivni al kaj, da neznajo racunat, da ne poznajo kako se tem stvarem streze v drugih EU clanicah,

priden.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
pa kdo jih prevaljajuje na tujce? A ne plačamo vsi enako? Kok se pa kdo vozi pa ni problem države ampak posameznika! Na nobenega ne pravilimo na tujca da se lahko mi zastonj vozimo! Pri nas v SLO niso delili vinjet zastonj! Tujci so si izgleda narobe računali a vi v EVROPI mislite da mi vinjete dobimo zastonj?

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Nehajte scat proti vetru. Še največjim debilom je jasno, da je trenutni vinjetni sistem SKRAJNO diskriminatoren do tistih, ki se ne vozijo dosti po avtocestah, oz. to počno le občasno. Pika.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
zdej mi je ze bolj jasn, zakaj se nimas matematike narete
priden.gif

pravis, da tujcem ni blo prevec zaracunano? No, zakaj pa naj bi zaradi krajsih in cenejsih vinjet DARS utrpel primankljaj?

pa povej v katerem sistemu ti zivis, da pravis, da mormo fsi enako placat neglede na uporabo/kolicino/......
zgleda, da si kr precej v zaostanku
uf-1.gif

ker vsak racionalno razmisljajoc clovek (mogoce celo ti) bo zacuden in ogorcen, da bi za npr. enkratno uporabo moral placati enako ceno kot negdo za polletno uporabo,
tak nacin je res balkanski in Slovenijo postavlja na pravo mesto na zemljevidu

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Uporabniki vsi plačujejo enako neglede na to koliko se vozijo! Plača polletno uporabo in to pomeni da lahko koristi koliko hoče! Kje je tu problem? Ja dars bi utrpel primanjkljaj! Vsakemu je jasno da 10 al pa 5 dnevna ne moresta ststi manj kot 15 evrov to pomeni tudi dvig polletnih in letnih zakaj? Zato ker bi potem večina kupovala dnevne /(imaš več variant) s tem manj denarja in ogorženo plačevanje kreditvo! Če imaš na izbiro samo 2 varianti pomeni dovolj denarja za neogroženo plačevanje kreditov! Zaradi mene lahk naredijo tut dnevne (v vsakem primeru bom imel letno) sam sistem se bo potem podrl.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Nehajte scat proti vetru. Še največjim debilom je jasno, da je trenutni vinjetni sistem SKRAJNO diskriminatoren do tistih, ki se ne vozijo dosti po avtocestah, oz. to počno le občasno. Pika.

To je res... ampak nekaterim evropskim birokratom ni jasno (tudi nisem pricakoval, da jim bo
evil.gif
), da to velja za vse in samo za tujce, kot ves cas trobi... Ampak se vedno imajo vsi ti uporabniki moznost izbire in se pac ne peljejo po AC...

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
LOL, tut, ce kupijo vinjeto se ne morjo po ACju pelat
uf-1.gif

tolk o SLO avtocestnem krizu,
mimogrede, uceri, ob odprtju nekega novega odseka, so se radi pohvalili, da se zdej lahko od KP pa do HU meje prpelemo po ACju.
torej, tam mimo MBja ni vec tistih semaforov
sprasujem se.gif

drgac pa, dejte si enkrat v glavo vtepst, da nase vinjete niso skladne z EU pravnim redom,
tolk radi pojamrate ka so vas v tujini opalili pr eni pici, kak vam pogrinjek ali dva prevec zaracunajo,...
na svoji zemlji pa odkrito podpirate odiranje tujcev, res ste gostoljubni in vase zagledani

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.282
4.106
113
Semaforji v MB so še, ker vzhodna avtocesta še ni gotova (mimo Maribora) Nekje naslednjo leto lahko pričakujemo to veselje

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
pa kdo jih odira a pol odira država tut nas! MAlo da ti pojasnim odiranje vinjeta v avstriji 7,70 + tuneli 9 pa sem v nemčiji zdaj pa še nazaj pol to ni skladno ker tuneli imajo cca 25 km pol je to odiranje tujca (mene)? a to je pa ok?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
AT:
tunel placa fsak enako, recmo, da po prevozenem km-ju, to je pravicno,
tudi vinjeto imajo za krajse obdobje (tudi cena je sorazmerna z letno), kar sicer ni povsem skladno z EU uredbo, vendar je nek priblizek
+
da majo tranzitne vinjete po 2€, ki veljajo samo na dolocenih cestah

SLO drzava vas pa tak altak odira, oz gradbeni lobi, ker mate tak fajn in "poceni" avtoceste
uf-1.gif
+ nadpovrecno visoki davki,.....

v eni drugi temi odkrito podpiras tuje izdelke, ker so baje boljsi,
tuki pa podpiras domace gradbenike, ki so zgradili drage ACje, placujejo naj jih pa tujci, ko preckajo tisto ped do HR meje
ne-ne-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.