vinjete

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
ce bojo cene za tovornjake dvignali na raven blizu AT cenam,
pol bojo tovornjakarji prav radi koristili pot preko AT

sicer pa tovorni promet nima nobene veze z vinjetami

Po AT ne bodo daleč prišli. Največ do prvega tehničnega pregleda
cheer.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Morda sklepaš da imam glavo tam kot ti ampak se motiš nisem tisti jaz ki ima glavo zraven tebe!
bonk.gif
Pravičnega sistema ni! Ker omenjaš kruh naj ti povem da bi 20 kg kruha tisti kupil ki bi mu pasala tisti ki pa noče pa ga lahko speče tut doma v domačem pekaču! Pa da boš ta stavek razumel naj ti povem na cestnem primeru Če se ne želi peljat 12 km al pa 300 km po avtocesti se še vedno lahko pelje po navadni kdo mu to brani? A razumeš? Poznam ogromno ljudi iz avstrije ki so se navdušili nad našimi vinjetami, ker imajo vikende na Hrvaškem pa veš zakaj? Pišeš bedarije ki jih ne razumeš na uporabnike je treba gledat enako in EK počne ravno nasprotno in ona diskriminira ljudi saj piše le o tujci in tu pozablja na domače! Zdaj ko si to prebral pa lahko greš nazaj v zadnjik in malo premisliš kaj bo tvoj naslednji post! Treba je vedet še eno stvar (sicer ne poznam pravnega reda oz prakse) EK ni sodišče in na koncu o vseem tem odloča sodišče in ne komisija! Če pa se motim me pa naj kdo popravi kako je prav!

Nazadnje urejeno:

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
LOL, pa ti sploh ves kak odgovor je dala vlada?

nekak v tem stilu : sej ne zajebavamo samo tujcev, enako pocnemo tudi s svojimi drzavljani

samo nekateri v SLO pac ne zastopjo EU ureditve, na zalost zgleda, da je to tudi vlada v odhajanju, ki je pol leta clo predsedovala EUju

sicer je pa to cisto zavlacevanje in prelaganje na novo vlado

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
a veš to je odvisno kako gledaš! Iz odgovora pa jaz vidim da ne zajabevamo nobenega ampak da za vse velja isto?! kje je zdaj problem?
grims-1.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
problem je, da ne more bit za vse isto,
jezen.gif

kolega moj, kolker ti vidis stvari jih vidis cisto po balkansko, pa brez zamere, pred leti sm tut jest podobno mislo,
zdej, po nekaj letih tujine, pa na stvari gledam mal drgac

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
jaz že 20 let živim z evropo da ne bo pomote kolega! Za vse je isto in pol ni diskriminacije! Ne moreš rečt da je za nemce veljavna 10 dnevna za slovence pa polletna? Za vse isto!Če razmišljam drugače kot ti sem pa balkanec? Ti pa misliš da razmišljaš prav pa razmiščljaš po evropsko?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Sploh mi ni jasno, kateri EU poznavalec je naredil analizo vinjet v SLO v tako kratkem času, da so objektivno presodili, da je pri nas problem ker ni 10 dnevnih vinjet?
Že več let se ve, da je kratka vinjeta OK, odsotnost kratke vinjete pa ni.
Ni treba nobene analize delat.
Enako kot veš, da krop speče. Mlačna voda pa ne. Ni treba analiz delat. Ker to vemo že N let.
Avstrija ve. Madžarska ve. Slovaška ve. Bolgarija ve. Češka ve. itd.
Le en balkanski narod še ne ve. Bo pa izvedel. Prej ali slej.

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tu pa se bo spet EU zbunil, ko bomo dokončno izoblikovali cene za tovornjak. Potem pa bo spet ropot in grožnje s kaznimi.
Ja in ? Saj to imamo zdaj, pa je enim OK.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ah daj no! nič se ne ve kaj je dobro in kaj ne! Za vsako trditev je potrebno imet analizo tak na pamet lahko govoriš samo o vodi o vinjetah pa ne! npr vroča voda ne speče če imaš na roki primerne rokavice oz. si primerno zaščiten!
grims-1.gif
Res je da vedno pravim da živimo v banana republiki ampak tu ima Žerjav popolnoma prav! ČE hoče nekdo drug balkanskemu narodu plačevat kredit za avtocete pa naj plačuje pol pa naj oni postavijo sistem kakor želijo! Pa še enkrat ti bom napisal praviočnega sistema ni! Vsakemu ne moreš ustreči!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Pravičnega sistema ni, torej je tretji rajh zato OK ? Rdeči kmeri ? Stalin ?
Ali rajši kaka Švica ? Črno ni . Belo tudi ne. So pa vmes različne sivine.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Bolje je tisto, za kaj ne bomo plačali več sto milijonov evrov kazni.
Zato, ker nimam nekaj sto milijonov evrov preveč.

(plus bolje je tisto, s čim bodo vsi zadovoljni)

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Stein, sorry, ampak ti meni deluješ kot oni tip, ki je kamnine zbiral v "Ko to tamo peva"
Paktiraš z tujci...

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
"Ko to tamo peva"

evo, pa jest to ze skoz govorim v tej temi,

balkanski nacin razmisljanja, prvo kar mu pade napamet je neki jugo film
+, da v tujcih se vedno vidite sovraznike

ta jugo vzgoja je bla zlo dobra zgleda, ne popusti in ne popusti

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Hej, smo na jugu, tukaj je živahno.
cheer.gif

Ne pa na dolgočasnem severu, kjer mora bit vse po nekih že prej določenih regelcih.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ni to, samo vi gor v Belgiji v miljaužent letih niste sposobni sproducirati take zadeve kot je omenjena. In ja, Balkan se zna norčevati tudi iz samega sebe, severnjaki pa že za najmanjšo omembo grozite s sodiščem...
Vam se gor življenje dobesedno sesuje, če vam ukinejo birokracijo...
Kar pa se tiče vinjet... Mirno lahko uvedemo 3 dnevne za 20 EUR, saj vas v Bruslju zanima samo trajanje, na ceno pa načeloma nimate pripomb?
evil.gif

Tako je razbrati iz tvojih postov... Ups, ti izmenično trobiš o tem kako vas skrbi samo za trajanje vinjete, ko pa dobiš podoben odgovor pa se obregneš tudi ob ceno?
Po moje bo še najbolje da ASAP uvedemo satelitsko cestnjinjenje v prostem teku ZA VSE uporabnike. Me zanima kako se boste potem obregali v nakup po komercialni ceni OBUjev za 1 prehod na leto...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.