Diablo, spet mal mim sekaš..o lovu pa ne biCitat:
Uporabnik sajkek pravi:
mesarji v trgovini ne koljejo
Diablo, spet mal mim sekaš..o lovu pa ne biCitat:
Uporabnik sajkek pravi:
mesarji v trgovini ne koljejo
Potem sodita v psihiatrično kliniko in ne v zapor.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ampak, po eni strani sta bolana človeka, možgani ne delujejo tako, kot bi morali.
Postaviti moraš mejo: zdaj, kaj jaz jem, je moja stvar. Če otrok ni bil zdrav (zakaj tega zdravniki niso opazili?), potem bi morali pristojni ukrepati. Torej njuna prehrana nima veze - zaradi mene naj jesta plutonij - vprašanje je, zakaj je prišlo do zlorabe otroka, ne da bi pristojni to ugotovili.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
kravakonj, vsekakor bi morala biti v zaporu deležna psihiatričnega nadzora, ampak problem sploh je, da se takšne fanatike smatra kot "normalne", podobno kot verske, etc... na določenih področjih smo res zašli s temi t.i. človekovimi pravicami.
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Sodeč po članku, sta jo odpeljala k zdravniku, da sta dobila dokumenta.
Citat:
Postaviti moraš mejo: zdaj, kaj jaz jem, je moja stvar. Če otrok ni bil zdrav (zakaj tega zdravniki niso opazili?), potem bi morali pristojni ukrepati. Torej njuna prehrana nima veze - zaradi mene naj jesta plutonij - vprašanje je, zakaj je prišlo do zlorabe otroka, ne da bi pristojni to ugotovili.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
kravakonj, vsekakor bi morala biti v zaporu deležna psihiatričnega nadzora, ampak problem sploh je, da se takšne fanatike smatra kot "normalne", podobno kot verske, etc... na določenih področjih smo res zašli s temi t.i. človekovimi pravicami.
Citat:
Torej naš zdravsteni sistem daje XY otrokom, ki so bili rojeni v XY kraju, dokumente, potem pa nihče več ne preveri, kaj je s temi otroki? Naj nekdo obvesti Vatikan.