A prejšnjega pa nisi preživel, da je bilo treba miljon zapravit za novega, manj varnega?
Ceste po Sloveniji so v obupnem stanju, tu pa zapravijo miljon za to, da je miljonček zaslužil prijateljski gradbinec.
MIljonček je šel za korupcijo, .......popoldanska kolona iz Šenčurja proti Kranju ostaja enaka kot prej, torej pretočnost ni nič večja, je pa križišče bolj sedaj nevarno, zaradi več križanja poti v krožišču.
Ampak tebe pa precej zulijo tile miljoni, ki so jih zapravili ...
In tezko reces, da je popoldanska kolona enakao kot prej... ce je pa sedaj skorajda ni ... Seveda je razlog tudi v tem, da je eno gradbisce ze prej v Sensurju, ki malo pofiltrira... ampak trdit, da je sedaj enako kot prej je mlatenje prazne slame ... Zaenkrat kolikor vem, se ni bilo nobene nesrece... tako da trdit, da je bolj nevarno kot prej, je tudi butasto ... Kolikor sem se jaz sedaj vozil odkar je odprto novo krozisce, se mi zdi bolj pretocno ... Seveda pa ti "lajaj" svoje dalje... in ne pozabi omenit miljonckov
Aja... tako je moje mnenje... ki se vec kot ocitno razlikuje od tvojega ... Seveda je pravica vsakega, da ima svoje mnenje, ki ga tudi izrazi... fino je, ce je tudi argumentirano ...
Lepo napisano, zdej pa še pojasni, kako bi pa morali peljat skozi krožišče (če greš naravnost) če ne po najkrajši poti, torej tako da zapelješ čez zunanji pas na notranji, in nato na drugi strani nataj na zunanjega in ven ?
Ja tako, da se drzis prometnih predpisov... in upostevas, da ko prihajas v krozisce, nimas prednosti ... Ce je nekdo recimo ze na notranjem pasu, ne mores kar butnit pred njega ...
Nazadnje urejeno: