Bila je tista... in telefonirala je se dalje... pri odcepu za AC sem jo prehitel in hci, ki je bila z mano, je videla, da se vedno telefonira ... in ce v tem kroziscu sledis crtam in orometnemu toku, zadeva cisto lepo funkcionira... dokler se ne najdejo taki, ki bi malo po svoje vozili in menjali pasove tam, kjer to ni predvideno... in nekateri celo zgresijo tisto “luknjo”, pa kar cez robnike...
Glede problema, ki ga opisujes... Dosedaj nisem videl, da bi imel kdo probleme, tudi sam sem se ze peljal iz smeri Skofje Loke proti Kranju ob sedmih zjutraj, pa nisem imel nobenih problemov priti na notranji pas... Je pa res, da zaenkrat nisem bil se prwv velikokrat tam, takrat, ko sem bil, pa nisem imel problema s tem... Itak se recimo iz smeri Skofje Loke naredi “luknja”, ce kdo iz Brnika ali Preddvora pelje proti Skofji Loki... In takrat se komot vkljucis na notranji pas... Je pa predpogoj, da smremljas promet... in ne da ti je dogajanje okoli tebe zadnja briga...
Sicer pa... po cem pa to vidis, da mi tanovo krozisce dela probleme. si me ze kdaj srecal tam?
V glavnem... ni tako slabo, kot bi nekateri radi prikazali...