Ure???

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Danes šetam po evroparku, pa zavijem z sten tajm, da malo počekiram če majo kako novo športko za freetime,
pa s prodajalko malo poberkujeva, pa me primer za roko; kaj pa mate vi za eno urco, pa tako 5 sekund gleda vanjo; "ne poznam",
sem samo odvrnil "eh stara ura na navijanje"
rolleyes-1.gif

Nebi kupil ure od nje pa če mi da 50% off.

Kaj pa hodiš v StenTime... tam nimajo blage veze... te idi raje v Slowatch... vsaj nekaj osnov vejo, pa še prodajalke boljše zgledajo
grims-1.gif

Je že mislil, da ko bo vidla uro, da bo padla vznak z nogami pokonc in narazen .
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Citat:
Uporabnik criptus pravi:
Grde in s kvarčnimi kalibri za ta denar...

Letošnji design je precej prenovljen, ure so več ali manj zrasle vsaj za 2mm.

Ja, drži, vrhunsko grde.

Če se že vstopa v svet pravih ur, se za podoben denar lahko dobi kakšen Longines; serija Hydro Conquest je že čist užitna.

2007-11-01_140242.jpg

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Danes šetam po evroparku, pa zavijem z sten tajm, da malo počekiram če majo kako novo športko za freetime,
pa s prodajalko malo poberkujeva, pa me primer za roko; kaj pa mate vi za eno urco, pa tako 5 sekund gleda vanjo; "ne poznam",
sem samo odvrnil "eh stara ura na navijanje"
rolleyes-1.gif

Nebi kupil ure od nje pa če mi da 50% off.

Kaj pa hodiš v StenTime... tam nimajo blage veze... te idi raje v Slowatch... vsaj nekaj osnov vejo, pa še prodajalke boljše zgledajo
grims-1.gif

Je že mislil, da ko bo vidla uro, da bo padla vznak z nogami pokonc in narazen .
aplauz.gif

Niti najmanj. Ampak to mi je isto kot da pridem v avtohišo, pa mi hoče prodat seata a ne pozna mojega modela audija. Enak primer.
Kaj mi če o seatu povedat in ga predstavit če ne pozna osnov kot so modeli.

Da mam jaz urarno, prvo kot prvo mi not dela ded ne baba, če pa že baba pa more tako ded vedet o urah izredno dosti,
ob vsakem modelu predstavit zgodovino, zakaj so ure ble delane na začetku, čisto vsaka znamka ma svojo neko zgodovino,
ki je pač več ali manj zanimiva. In pa da pozna vsak model na polici, sploh "taprave" da ve o rezervah, materialih VSE.
Pa tut če ne prodaja, more vsaj na ime poznat Alain Silberstein, A Lange Sohne, Baume & Mercier, Jaeger-leCoultre, da sploh ne govorim o IWC, Zenith, Patek... Ker dejstvo je da model ki uleti v store z 10k+ uro, si bo eno lepo 500€ urco kupil že na podlagi
dobre predstavitve in atraktivnega modela, ker ura za "nedeljski fucbal" se vedno rabi. Tut če mas 2 bos tretjo kupil. Je pa res
da če je najdražji model ki ga imaš 2 jurja, modela z patekom itak nebo blizu. Če pa že, pa nimas sans da kaj prodaš. Če pa že,
jo bo pa kupil kot sem rekel zaradi lapanja in atraktivne prodajalke.

Jaz sicer nemorem, ampak vem da bi kak atraktiven 300€ model takoj kupil, če bi mi to predstavljalo 5% plače,...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Lonđin je totalno kul. Sploh agasijev model 2005 če se ne motim. Noro lepa ura, izredno zanimiva, se je težko naveličaš,
vsaj prvič mas 5 minut kaj delat z očmi...

Ta model, identičen s plavo podlago. ZA POPIZDIT!!

gall_longines405.jpg

Mislim da jo stric ebay da za enega solidnega jurčka. Za avtomatika? Ðabe.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kakšen mehanizem je pa tu not, koliko +/- se pričakuje?

L678 s skoraj dvodnevno rezervo.

Prehitevala/zaostajala pa vrjetno naj nebi dosti, špekuliram da ene 5 sekund variacij. (gor-dol)

Bo pa zanjo obvezno treba za rokav pocukat strica ebay-a, ker kok je meni neprofesionalno-znano
je za nas kmete dobavljiva le v tej barvni paleti ki sem jo napopal, v U.S. predvsem za brezcarinsko
trgovino je pa safirno plava. Za ta denar se težko spomnim boljšega nakupa.

Je pa res da exampla ne najdem na googlu.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
Citat:
Uporabnik criptus pravi:
Grde in s kvarčnimi kalibri za ta denar...

Letošnji design je precej prenovljen, ure so več ali manj zrasle vsaj za 2mm.

Ja, drži, vrhunsko grde.

Če se že vstopa v svet pravih ur, se za podoben denar lahko dobi kakšen Longines; serija Hydro Conquest je že čist užitna.

2007-11-01_140242.jpg

Prodam longines uro automatic letnik 1970.

criptus

Pripravnik
1. maj 2009
202
0
16
Gorenjska
www.goronix.si
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Lonđin je totalno kul. Sploh agasijev model 2005 če se ne motim. Noro lepa ura, izredno zanimiva, se je težko naveličaš,

gall_longines405.jpg

Zelo lepa na pogled...

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

gall_longines405.jpg

Mi je lepši z belo podlago.

Pa še nekaj - ne lonđin, ampak lonžin.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Štajerci rečemo pleskavica, ljubljančani pa pleska, zdaj se pa prepirajma al je lonđin al lonžin.
Kupujem pižoja, pa mi prodajalec predstavi piÐo 207,... Stvar izgovorjave. Brajtling al breitling, igra žargona.

Boljše "po moje" lonđin (recimo da je narobe) kot pa prodajalec ki ti reče (in dosti je takih) longnes.
rolleyes-1.gif

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Štajerci rečemo pleskavica, ljubljančani pa pleska, zdaj se pa prepirajma al je lonđin al lonžin.
Kupujem pižoja, pa mi prodajalec predstavi piÐo 207,... Stvar izgovorjave. Brajtling al breitling, igra žargona.

Boljše "po moje" lonđin (recimo da je narobe) kot pa prodajalec ki ti reče (in dosti je takih) longnes.
rolleyes-1.gif

Lonđin ni štajersko... to je balkansko
smirk-1.gif

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Pozdravljeni!

Zanimam se za nakup G-shock ure, bolj natančno tale model: http://www.gshock.com/resource/HTML/riseman.html

Kdo ve, kje v Sloveniji prodajajo g-shock ure, ker po netu ne najdem take trgovine. Na e-bayu so cca 130 dolarjev, vendar bi jo rad v živo pri nas videl, pa primerjal cene.
Rabil bi jo predvsem za svoj prosti čas. Uro za večerne shode po svetu imam, vendar mi jo je škoda imeti za tečt, delo na vrtu, plavanje in podobne stvari. Ne rabim merilec srca ali gps kot je polar ali podobne ure, g-shock mi čisto ustreza.

Vseeno imam občutek, da sem včasih večkrat zasledil g-shock ure kot pa danes v kateri koli prodajalni z uram.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

rolleyes-1.gif

Lonđin ni štajersko... to je balkansko
smirk-1.gif

Ti se kot slovenec nimas za balkanca? Nočem, pa se morem met.

En lep model ki mi skače v oči;

1236-large1.jpg

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
sori ampak za jebenih 130 dolarjev bi ti "primerjal cene", kaj boš jo 10$ ceneje kupil in boš kaj?
confused-1.gif

Naročis na ebayu, daš na roko in mir. Sej se pa ne odločaš med omego in brajtlingom za 5 jurjev.

hja ni čist tk, če bi js pr nas kupu uro v trgovini bi bla 150€, pol sem pa na ebayu našel za 118€ z poštnino ... za tistih 30 eurov razlike si lahk kupim še konektor za na pc

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.