Citat:
Uporabnik darjan pravi:
meni pa te ure niso všeč...tile "metal" paščki, pa miljon števcov, pa številk...
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tole niti ni slabo, pašček naredi svoje...kak kromiran pas pa bi že zadevo uničil..
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tole niti ni slabo, pašček naredi svoje...kak kromiran pas pa bi že zadevo uničil..
Tu je recimo črna, s kovinskim pasom. Ni mi tako slaba, čeprav bom zagotovo vzel belo s črnim usnjenim - se mi zdi da ima nek kontrast in je zelo všečna
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Zakaj pa si potem kupil, če si mnenja da cifre preveč izstopajo? No, jaz bom verjetno vzel belo s črnim usnjenim pasom, kavčuk mi ni všeč. Mogoče, če se bom odločil za kovinskega, bom zraven dokupil še usnjenega. Vse je še v "luftu"
LP
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Danes šetam po evroparku, pa zavijem z sten tajm, da malo počekiram če majo kako novo športko za freetime,
pa s prodajalko malo poberkujeva, pa me primer za roko; kaj pa mate vi za eno urco, pa tako 5 sekund gleda vanjo; "ne poznam",
sem samo odvrnil "eh stara ura na navijanje"
Nebi kupil ure od nje pa če mi da 50% off.
Citat:
Uporabnik criptus pravi:
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Zakaj pa si potem kupil, če si mnenja da cifre preveč izstopajo? No, jaz bom verjetno vzel belo s črnim usnjenim pasom, kavčuk mi ni všeč. Mogoče, če se bom odločil za kovinskega, bom zraven dokupil še usnjenega. Vse je še v "luftu"
LP
Mam predzadnji model. Sem že limal slike gor...