Citat:
Uporabnik sad pravi:
A to imaš 1.4 motor? Zadnjič sem se z lastnikom takega pogovarjal. Rekel, da mu žre cca. 6.5 litra plina, izredno zadovoljen, brez vgrajenega mazanja ventilov.
Citat:
Uporabnik primzy69 pravi:
Prebral sem 20 strani foruma v upanju da bom dobil odgovor na vprašanje,a zaman....
1. zelo bi bilo fino, da bi vsi uporabniki LPG, kateri delite svoje izkušnje, zraven pripisali tip avtomobila in kje, ter kdo vam je montiral (brez cenzure)
2. zaenkrat vse zgleda tako, kot da vsak kmet svoj krompir hvali, v stilu jaz sem montiral tam in nimam problema, vse ostalo pa je šodr!
Sam se zanimam za vgradnjo LPG, audi 1.8t AVJ. Bil sem že odločen da peljem avto k plineksu, saj mi je nekako cenovno najbolj ugoden in v teoriji zelo dober.
Prosim vas, da poveste izkušnje z monterji in sistemom. Kam se dejansko splača peljat, ker do sedaj sem še skoraj za vsak sistem/vgrajevalca slišal tako pozitivne kot negativne kritike...
Hvala!
Citat:
Uporabnik sad pravi:
No, Plineksa bi se jaz izogibal v velikem loku. Sploh centrale v Mislinji.
Citat:
Uporabnik sad pravi:
No, Plineksa bi se jaz izogibal v velikem loku. Sploh centrale v Mislinji.
Citat:
Uporabnik matejm1994 pravi:
Spet majo neko akcijo. http://www.kuponko.si/zmanjsaj...la-na-3-obroke/
Koliko moči pa izgubi avto, ko ga predelaš na plin? Recimo da je en običen mestni malček ala twingo? (1.2 75km)? A se take avte sploh splača ali ne? Če se na leto prevozi 10-15kkm?