Hmmm, dej plis shere kako? Men ke tud delovalo dokler nisem vklopil radarjev, od takrat je slo na eng in mi ne gre dat nazaj ???Meni normalno deluje vodenje v Google Maps v slovenščini… iOS 18 in vse regijske nastavitve na Slovenijo in jezik na slovenščino…
Tipičen primer jabčka, ki sam ne zna ne pisat ne govorit po slovensko potem bi pa rad slovenščino na telefonu. Kaj ti bo slovenščina na telefonu, če si pa nepismen butel!Ce pa se mal kompliciram, da bi bilo kot je bilo pred meseci, jezik tel v eng navigira pa v slo bi bilo pa kicasto, sam nikakor ne gre…
Sicer ne vem kaj si hotu s tem povedat, jabcku kot takem nic ne manjka ze od nekdaj, ce name kot uporabnika ciljas pa…daj si duska zarad mene, me ne boli….kar se power userja na jabki tice al pa jezika slo,ang, al pa se ene 4h drugih pa sem verjetno daaalec nad povprecjem…ampak itak bzTipičen primer jabčka, ki sam ne zna ne pisat ne govorit po slovensko potem bi pa rad slovenščino na telefonu. Kaj ti bo slovenščina na telefonu, če si pa nepismen butel!
Da si nepismen.Sicer ne vem kaj si hotu s tem povedat, ...
Kaj ko bi se vidva po telefonu žalila eden drugega? Forum je verjetno zamišljen za nekaj drugega kot je brezvezno prepucavanje. Mogoče ne bi škodilo, če bi moderator bil malce bolj aktiven.Ja, brihta
A imaš ti malo probleme sam s sabo. Sploh ne vem kaj se oglašaš in kdo koga žaliKaj ko bi se vidva po telefonu žalila eden drugega? Forum je verjetno zamišljen za nekaj drugega kot je brezvezno prepucavanje. Mogoče ne bi škodilo, če bi moderator bil malce bolj aktiven.
A to sta - si vidva mi je vse jasno.A imaš ti malo probleme sam s sabo. Sploh ne vem kaj se oglašaš in kdo koga žali
Kaj se je spet oglasil en alter nekoga, ki ga moti vse drugo samo ne, da bi pospravil pred svojim pragom
ViLiam, raje si poglej reakcijske točke. To veliko pove o tebi in tvojih komentarjih. S tem zaključujem in v bodoče preziram tvoje komentarje.A to sta - si vidva mi je vse jasno.
UUUUU Kaj bom pa sedajv bodoče preziram tvoje komentarje.