Za sistem JTG sem že slišal ja. Mogoče bi mene, če bi se pri drugem avtu odločil za plin, zanimal ta sistem. Nekdo me je vprašal kaj imam sedaj: TeleflexGfi (2009), sistem sam po sebi je sicer ok, vendar ta sistem vgrajuje le en človek in s tem človekom so same težave. Ne zna ustrezno skalibrirati, vsaka menjava oz. redni servis je 70 eur, vsak izreden poseg v sistem pavšal 50 EUR, pri tem pa kot pravim ne zna odpraviti goreče rumene lučke za mašino. Po domače povedano šalabajzer. Ker je tu v SLO samo on za ta sistem, sem seveda primoran težave ''reševati'' samo z njim. Po domače povedano, zajebal sem se. Ne vem pa kako je z drugimi vgrajevalci, zdi se mi, da precej podobno. Preden kupiš vsi govorijo v superlativih, ko kupiš pa kar naenkrat nihče ne zna nič več skalibrirati itd..
Aja jaz imam vgrajen tudi flash lube in mi sploh ne dela, ko plinarju povem naj mi naštela, mi nekaj naredi in dela točno 10 dni, potem pa spet ne. Ko ga vprašam ali ta flash lube sploh rabim na svojem avtu mi reče, da mi bo javil in mi nikoli ne javi, kljub temu, da sem ga to vprašal že vsaj 5x. K temu sigurno ne grem več, ker nima pojma.