Ubogi slovenski trgovci - poglejmo jim pod prste!

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.023
3.681
113
Čudno da nismo zopet kmetje krivi za vse, tokrat se niso mogli izgovarjati na nas

Zanimivo pa je, da je pšenici cena padla za polovico, v trgovini pa še kar gor, ni kaj...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Lidl da ma noname???

kaj pa je Coca Cola, Pepsi Cola, Pringles,.....

plus, da so pred kratkim ocenjevali kreme za zascito pred soncem (vseevropski test)
in najbolse ocene je dobla, nebos verjel, lidlova krema, ki jo prodajajo pod imenom Cien al neki podobnega

bla je bolsa od 9krat drazjih krem "renomiranih" proizvajalcev

Sem videl ta test... in bil ravno tiste dni v dveh Lidlih... kjer te kreme ali kaj je ze bilo, ni bilo na policah... Pa sem v tadrugem Lidlu za foro vprasal... pa je rekla, da so imeli zelo majhno kolicino, ki je hitro posla... in da ne dobijo vec...

Iz tega sem sklepal, da je to pac markentinski trik... da dajo testirat en izdelek, ki je dejansko 10x drazji, "pozrejo" tisto izgubo od nekaj prodanih skalet tega artikal in v zameno dobijo zelo dobro reklamo...
smile-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.695
6.467
113
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
Zanimivo pa je, da je pšenici cena padla za polovico, v trgovini pa še kar gor, ni kaj...
Pšenica se je pocenila oktobra, Žito pa jo je kupovalo poleti, po žetvi.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
in kakšna je bila cena tedaj? Drugače pa sem se ravno vrnil iz mečkatorja danes sem si kupi eno sirovo štručko, je bila ravno sveže pečena pa je pasala zraven kavice, cena pa 76 centov za 5 grižljajev
bonk.gif