Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Ej boli me kita s Splita in ne lobiram za morilca niti nisem nikjer napisal da to ni. Napisal sem samo, da je imel namen iti po gobe, (živi na Dolenjskem
) odtod tudi nož v žepu (če tega ne razumeš je to tvoj problem), malce sakazma je
pa bilo, ko sem napisal, da je namesto on odšel po gobe, odšla zdravnica na oni svet. In to je ves moj greh, na katerem si dobil popadke.
Si razmišljal, da ne gojiš tudi ti prikrite agresije, ko tako izbruhneš?
Bi me v RL kar udaril?
Nisem ne novinar, ne član kakšne stranke. Sem pa veliko večino lajfa preživel v Titovi Jugoslaviji in ti lahko iz lastne roke povem, da tole, kar se dogaja sedaj, vodi v linče, masakre in ulične boje...
Ja, do morilcev sem agresiven, saj bi ta lahko končno zaklal mene, mojo ženo, ali otroka.
Upam, da džanki crkne od posledic uboda, ki si ga je zadal.
Pa tudi če ni džanki (in je duševni bolnik) naj crkne.
Duševne bolnike (tiste ki ubijajo), je treba, kot so napisali že drugi, pospraviti po hitrem postopku, ne pa se z njimi ukvarjati 20, ali 30 let. Preveč stane.
Nekateri niamjo dohodkov niti za 14 dni v mesecu, drugi pa naj 10 ali 20 let dobivajo kvalitetno psihoterapijo? Če nisi vedel: psihoterapija pri psihologu ali psihiatru stane okrog 50 evrov ura...
Jaz tega denarja (del gre tudi iz mojih dohodkov) za tega človeka ne dam. Ne dovolim, da gre v te namene.
Živijo naj le tisti ljudje, ki se obvladajo, ki ne ubijajo in ne delajo večje škode...
Če mož, ali partner pokojne zdravnice pride v bolnico in morilca zakolje do konca, bo večji del javnosti temu ploskal.
To ni primitivina maščevalnost, ali kaj drugega, pač pa logična posledica nesposobnosti sodstva ter mnogo, mnogo premile kaznovalne politike...
Divjake ustaviš samo s tem, da jih eliminiraš. Žal.