Soboth je ja. Greš čez Dravograd, čez mejo, pol pa 15km v breg s povprečnim naklonom 10-15%.malo manj si falil kot Ai Še vedno ni to blizu jezu (jezera) pri Dravogradu
Dolomiti ja, ampak kampi so polni. Preklical sem jih vsaj 10 in so vsi polni. Večina nima rezervacij, tako da zjutraj je treba bit tam in čakat da gre kdo ven. Tisti ki imajo rezervacije, imajo minimum tri nocitve.
V Dolomitih bi jaz spal na parkingu ce gres z AD.
Spremljam znanca ko spita v stresnem sotoru na karavanu.
Mene da bi v Tesli Y spala. Imam eno staro peno (jogi) viska, katero bi odrezal po "kalupu" Tesle.
Ne vem sicer kako laufa wc v takem primeru, ampak očitno nekako laufa, ker se ze nekaj let veckrat letno potikata po Dolomitih na ta nacin.
Alleghe Hotel alla posta.kje si pa vzel hotel? v dolomitih?
Z AD je pač malo lazje, je polno PZA na voljo.V Dolomitih bi jaz spal na parkingu ce gres z AD.
Mene da bi v Tesli Y spala. Imam eno staro peno (jogi) viska, katero bi odrezal po "kalupu" Tesle.
Ne vem sicer kako laufa wc v takem primeru, ampak očitno nekako laufa, ker se ze nekaj let veckrat letno potikata po Dolomitih na ta nacin.
Jes najbrz v gostilni, pekarni, trgovini... Serjes na počivališčih, gostilni, mogoce celo parkingu.
Problem je tuširanje.
Lahko ga izvedes s kaksnim namakanjem v "Soči".
Ja, mal sadomazo, ampak za luksuz v Dolomitih moras kar nekaj casa sadomazo na sihtu spilat.
V Srbiji/Bosni mi kaj takega na kraj pameti ne pride. Bazen, klima, zajtrk, za otroke spalnica in ne kavč je skor nuja na bookingu.
Ce bi nama bilo kaj do savn bi se pri SPA bila kljukica.
Za življenje izven kampa rabiš tuš in sekret, sej nismo več najstniki...V Dolomitih bi jaz spal na parkingu ce gres z AD.
Alleghe Hotel alla posta.
Tu je treba pazit kak je kamp..zna bit totalno razsulo. Mi smo bili 14 dni nazaj za vikend v kampu Kanu...superca, a se je zadeva napolnila v nulo. Par okoliskih, ki smo jih videli (ob kolesarjenu) je bilo buh pomagej...ni cudno da folk pri oceni napise: Najslabsi kamp ever .Na Kolpo.
Zemljevid kopališč, znamenitosti in ponudnikov | Reka-Kolpa.si
Oglejte si zemljevid reke Kolpe, ki vsebuje kopališča, belokranjske znamenitosti in razgledne točke, ponudnike odlične hrane in pijače, lokalne mojstre in ponudnike nastanitev.reka-kolpa.si