ubil zobozdravnico v lj

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
A je mogoče čudno?

Kaj misliš, da se poja po glavi fantu, ki je zrasel v družini, ki živi na 60 kvadratih v Šiški, z eno in pol povprečne plače futrajo dva otroka, on je pa komaj zlezel skozi maturo? Potem pa ta fant gleda sina od Jankoviča, okoli mature katerega vemo vsi vse, dečko se pa preserava s premoženjem samo zato, ker je pač ata jankovič poskrbel, da ga ima?

Kaj misliš, da on razmišlja?

Potem ga pa še zob boli, komaj je uspel pobrisati z enega bednega šihta, ker mu je šef pral glavo, da mora še to in to naredit, zdej ga pa dohtarca prenaroča nekam v pi*** ma****? Itak se pa ve, da zdravnika lahko vedno dobiš, samo keš moraš potegniti na svetlo. Če ga seveda imaš.

A je čudno, da se mu je odpulilo?

Čedalje več bo tega.

Nazadnje urejeno:

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Iz zaupnih virov izvedel.
crazy1.gif

Fant je bil doma v Novem Mestu in se je vsak dan vozil v Ljubljano v službo.

Že dlje časa je bil v bolniški (6 mesecev, saj se mu je baje nekaj "premaknilo" v glavi. Baje je tudi napadel sodelavce, da so mu nekaj vsuli v pijačo in da je od tega zbolel.

Bil je en dan prej pri zobozdravnici z bolečino, in ko je prišel naslednji dan, ga ni hotela sprejeti, kao ....in tedaj mu je počilo.

Ni bil narkoman. Ne poznam podatka ali se je psihiatrično zdravil, baje so mu pa na komisiji ponudili celo upokojitev, a jo je zavrnil.

Je to nova zdravniška zmota, ki ni znala ugotoviti (ne pišem o zobozdravnici) agresije v njegovem duhu ali pa samo pika na i, katero ja pač "pokasirala" zobozdravnica ob kakšnem drugačnem "incidentu" bi pa katerakoli druga oseba.

sugardaddy

Ranjen'c
21. sep 2007
290
0
16
124
Ne vem kok se mu je zameru bedn življenje, sam da gre zarad tega nad svojo zobarco, mislm da bi jih sigurn vsaj še par drugih prej pospravu.Ne verjamem, da so doktarji na prioritetni listi za maščevanje nad sistemom.
Zdej če je tko, kot pišejo, da je delal na polikliniki, mislim da je tazadnji, ki bi znorel zarad tega, ker je naše zdravstvo v pi..i.Ljudje ki vedo kako se zadeve odvijajo in poznajo stvari od znotraj , so neprimerno bolj tolerantni do zdravstvenega sistema, vsaj toliko kot jest spremljam.

lp

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Saj sem napisal, da je bil izgleda psihiatrično zdravljen in se mu je pač odpulilo zaradi marginalne stvari.

Veliko časa je prebil na računalniku, brez družbe in varčeval. Mogoče je bil celo naš uporabnik.

Če se še kdo spomni, taxist in državljan sta se nekaj zezala na cesti in si kazala fakiče, enemu se je odtrgalo in je drugega ustrelil do smrti. Verjetno so tudi tukaj bile stvari, ki so se kopičile in najedale podzavest potem pa vsekale na plano tedaj ko je najmanj treba in za bedarijo. A tako pač je.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Upoštevaj, da ga je bolel zob.
tongue-1.gif

To precej premakne mejo tolerance. Navzdol.

Saj dostim ljudem odpelje. Velika večina nalomi ženo in otroke. Ampak to pri nas sodi v kategorijo "normalno"
crazy1.gif
. Nihče se ne sekira.

Ene pari delajo samomor (ene parim celo rata, velika večina pa konča v polju).

Ena malenkost pa napade drugega.

Tako pač je.

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Drugace je za nujna stanja treba iti k dezurnemu zdravniku. Ali je bila ona dezurna?

PA res zalostno, kaj se dogaja. Jaz bi ga razcetveril na nogometnem stadionu pa obesil dele telesa po semaforjih v mestu.

PA skoda bi bilo, ce bi umrl, preziveti mora pa v zapor na preiskave zadnjicnih votlin.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Doktore,

"Mal" preveč osebno ste tole vzeli.

V ZDA skoraj vsak mesec pobijejo kakega mojega koleg. In kaj zdaj? Naj začnem noret, ker je samo vprašanje časa, kdaj se bo kakemu psihiču tule odpeljalo?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Mah to golazen narkomansko je treba pobit ker itak samo probleme delajo. Pa tudi ce je moj sorodnik.

NAm so v zdravstvenem ze 5x mobitel ukradli, prejsnjic so pa skoraj pred vhodom vdrli v avto pa pobrali vse dokumente, avtoradio pa pustili. Svasta.

LP

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Kaj se pa vozite v dobrem avtu in puščate mobitele naokoli ležat.
grin1.gif

(moram te malo zezat
smile-1.gif
).

BTW - Baje ni šlo za narkiča.

sugardaddy

Ranjen'c
21. sep 2007
290
0
16
124
"Veliko časa je prebil na računalniku, brez družbe in varčeval. Mogoče je bil celo naš uporabnik."
aplauz.gif
dobra, dobra...

@kozarec:dobr, razpizden si na vse živo, boli te zob,maš zobarja, za vsak slučaj vzameš nož seboj.Se prav čisto naklučje, lahko bi vrat prerezal šoferju avtobusa, prodajalcu bureka, kelnarci v bifeju...kdorkoli bi napačno odreagiral.Ne verjamem v take slučaje, vsaj zaenkrat še ne...
Tedva sta neki mela, pa se je tko zaklučl...

lp

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Ne bo držalo, čeprav razumem tvoj bes. Moj vir je sila blizu družini fanta in takšen namen je imel. Zjutraj sta še z mamo popila kavo ... Policija je pa prišla do njih šele zvečer, po dnevniku.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ja, splet naključij in v določenem trenutku se ti strga....
Vseeno ni opravičila. Kazen pa bi morala biti dokončna ekspedicija tega homo sapiensa v Dob ali v onostranstvo.
Konec koncev se mu lahko še kdaj strga in bomo zopet bluzili o fenomenu Plut.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Preventivno ne moreš ubijati ljudi.

Lahko jih samo kaznuješ za nazaj.

BTW - Kaj pa kup psihičev, ki se vsak dan nadelanih vozi 220 kmh po avtocesti?

Če te oni pokne, si pa kaj manj mrtev, al kak?

Zakaj pa njih ne "pošljemo v onostranstvo"?

(prevod - nehatje zganjat histerijo! In ne se izživljat nad tem enim, ki ga pač slučajno imate v krempljih!)

Nazadnje urejeno:

Francoz

Pripravnik
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:

Ne bo držalo, čeprav razumem tvoj bes. Moj vir je sila blizu družini fanta in takšen namen je imel. Zjutraj sta še z mamo popila kavo ... Policija je pa prišla do njih šele zvečer, po dnevniku.

In kaj naj ne bi držalo?

Takšen namen je imel? In kakšno zvezo ima namen s tvijim norčevanjem iz pokojne (šla po gobe). Upam, da te bodo njeni svojci tožili....

Je zate namen olajševalna okoliščina? Kot vem, je oteževalna: naklepni umor. Če greš k zobozravniku in prej vzameš nož, je naklepen umor!

Bo v redu? Si zadovoljen z reakcijo, ki si jo povzročil? Me boš izločil, banal?

Si še en "hanžek"? Fuj takim...

NEHAJ LOBIRATI ZA MORILCA!

Nazadnje urejeno:

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Ej boli me kita s Splita in ne lobiram za morilca niti nisem nikjer napisal da to ni. Napisal sem samo, da je imel namen iti po gobe, (živi na Dolenjskem
grims-1.gif
) odtod tudi nož v žepu (če tega ne razumeš je to tvoj problem), malce sakazma je pa bilo, ko sem napisal, da je namesto on odšel po gobe, odšla zdravnica na oni svet. In to je ves moj greh, na katerem si dobil popadke.

Si razmišljal, da ne gojiš tudi ti prikrite agresije, ko tako izbruhneš?
Bi me v RL kar udaril?
Kam grem ta svet?
frown-1.gif

Drugič pa beri v kontekstu in ne izdvajaj delcev, razen če si zaposlen v žurnalizmu ali pa vidni član kakšne politične stranke.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Prosim, pomiri se.

Vsem je škoda vsakega, ki takole umre. Glupo je. Kot mi je glupo poslušati o žrtvah prometnih nesreč, o sodelavki, ki je dušica, a ima pljučnega raka, o mamini prijateljici, ki hira od raka na dojki, moj stric - dobrovoljček - pa je danes sam in ga je strah, kam ga bo pripeljala levkemija.

Zato še ni treba razčetveriti in razkosati tisto zmedeno dušo, ki se ji je odpeljalo. Konec koncev se je hotel ubiti, ko je dojel, kako hudo ga je posral s svojim besom. Zato bi jaz temu tudi težko rekla naklepni umor (Je potem naklepni umor tudi to, da me nekdo pri zagretem mahanju na himno kresne s kozarcem po glavi? Saj je imel kozarec seboj, ne?).