Trend v seksu: the best, majhnega ma!!

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Zdaj ne vem a ti uživaš v teh debatah z bejbami, ali maš tko grozne bejbe okrog sebe
17758-icon_confused.gif

Jaz bi jim kaj hitro rekel, da gremo malo te njihove teorije preizkusit v praksi.

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Citat:
Uporabnik Dr.Rugelj pravi:
Če ne bereš pol vem da ne boš komentiral.

V nov odstavek z novo mislijo: Razsvetljenje ne pride od zunaj ampak iz čoveka samega. Če tega ni pač ni. Tukaj ti niti doktor Rugelj ne more pomagat.

Nisem rekel, da potrebujem pomoč, ti kvazi rugelj wannabe, sprašujem te, zakaj tak nick, v tem kontektstu je bilo napisano razsvetli me, ti to preprosto vprašanje dela težave?
smirk-1.gif

Odgovor na to vprašanje je sila preprost: Normalni ljudje parkirajo vzvratno. Zarad tega citata nosim ime Dr.Rugelj.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Dostkrat se zgodi da svojo bejbo kr "napadm", pač tko en quicky pa ona še ni čist mokra pa ga hočš notr dat pa pač zdrsne ane mal nižji. Sam dostkrat se bejba pač ne pritožuje pa ga pač u rit faše, kjer je pa definitvno dobr met ne preveč velzga. Morm priznat da nisem med tavečjimi in z mojo bejbo oba uživava.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
pol morš imet hudo svinčnikastega, al pa baba razjebano anuško.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Baba samo enkrat mokro prdne, pa je anus pripravljen za penetracijo. Da se pa razvlaži vagina pa se mora zrajcat prvo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
na ukaz ofne anus in ga prejme direkt do dvanajstnika? ja nimam tolk izkušene...žal al pa na srečo. :D

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Dostkrat se zgodi da svojo bejbo kr "napadm", pač tko en quicky pa ona še ni čist mokra pa ga hočš notr dat pa pač zdrsne ane mal nižji. Sam dostkrat se bejba pač ne pritožuje pa ga pač u rit faše, kjer je pa definitvno dobr met ne preveč velzga. Morm priznat da nisem med tavečjimi in z mojo bejbo oba uživava.

pretiravaš, ni izvedljivo, razn če ma totalno raztegnjeno, kar pa dvomim.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.946
113
v lokalni ostariji
kok so vsi brihtni...

torej da povzamemo: qqqqqqq in kompanija ima XXXL tiče, so daleč najboljši ljubimci na tem svetu, znajo vse imajo vse... samo punce ne:)

najprej, različni tiči za različne picke... ni pa nicesar univerzalnega! vsakomur svoje... vazn da uzivata!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Skorpy jst se nič ne hvalim in nimam razlogov da se lažem, jst sam povem kako je. Zdej kok ga druge bejbe u rit fašejo mi je vseen. Sajkek če ga pa ti rineš svojmu fantu sam takrat ko ma drisko me pa ne zanima

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
alkoholik,

ne sklepaj po sebi, jaz mam punco že kr nekaj let.
cheer.gif

Ej, zakaj maš spodaj napisano kozarec, jo porivaš?
smile-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
aplauz.gif
dobra!

Sicer pa dvomim, da sploh kej poriva, če je alkoholik. Sej ne more, revček.
grin1.gif
Tuki se neki oglaša, ...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
tukaj se pa jaz ne bi strinjal s tabo ... enkrat je bila ena full užaljena, ko sem ji namignil, naj pri BJ-ju nardi kaj tako oz. tako ... menda je pri ostalih pa to full palilo ...

skratka, očitno, tudi pri nas tipih ni vse univerzalno ...

Cosmopolitan je bil pa od začetka dober, sva ga z bivšo velikokrat uporabljala za napotke ... ampak danes se teh napotkov ne bi poslužil za noben denar ...

čeprav sem enkrat dobil pošteno kontro nazaj - zakaj bi ti jaz pustila v ritko, ko pa jaz blizu tvoje še priti ne smem ...

no no, phil pa že ve kaj paše tipu ko mu izvaja BJ
hysterical-1.gif