Trend v seksu: the best, majhnega ma!!

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Dr.Rugelj,

ha, kako si ti zabaven. Ne berem tvojih postov iz prej omenjenih razlogov. Se pa sprašujem, kaj te je zadelo, da si si nadel ime pokojnega psihiatra. Razsvetli me!

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

ja ja, nekdo je rekel, da ženske želijo velikega, ampak ko ga dobijo....
crazy1.gif
sej paše enkrat, sam pol tri dni ne moreš nič, tip more skoz pazit, da ne nabija preveč, ženska more pazit, da se ne nasadi preveč...

jah mejhn pa spet ni nč no. aja, pa tle ni rešitev prstki, pa orala...enim to ni to
tongue-1.gif
Pa se bo zdej en oglasu, pa vprašal kaj je majhen...ja vsak, ki ne ustreza ženski, da ga ne čuti dovolj. Vagina je pač organ, ki je različnih širih in tudi na nek način globin, veliko pa je odvisno tudi od občutljivosti ženske, ki ni vsak dan enaka.

Pa ne bom o cm, vsaki ženski pač paše neka dolžina, jst zase recimo ne vem cm, lahko pa edin vprašam tipa kok ma dolzga, ker mi njegova dolžina ustreza
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Gospod Rugelj, dr. phil ti pravi, da se motiš.
evil.gif

Imaš različne ¿enske, enim paše samo nežen sex,z veliko predigre, spet drugim paše (in pride) samo če je sex divji, tretjim oboje, odvisno od situacije.

Samo tako, da te ne bo presenetilo, ko bo imela kakšna ¿enska poln kufer ne¿nega sexa, brez konkretnih prijemov in sunkovitih gibov...

"Dober v postelji" je torej tisti, ki zna z ¿ensko ne¿no, ko je to potrebno in tudi DIVJE, ne da bi se moral zaradi divjega sexa, hkrati bati prezgodnjega izliva.

Nazadnje urejeno:

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Če ne bereš pol vem da ne boš komentiral.

V nov odstavek z novo mislijo: Razsvetljenje ne pride od zunaj ampak iz čoveka samega. Če tega ni pač ni. Tukaj ti niti doktor Rugelj ne more pomagat.

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Gospod Rugelj, dr. phil ti pravi, da se motiš.
evil.gif

Imaš različne ¿enske, enim paše samo nežen sex,z veliko predigre, spet drugim paše (in pride) samo če je sex divji, tretjim oboje, odvisno od situacije.

Samo tako, da te ne bo presenetilo, ko bo imela kakšna ¿enska poln kufer ne¿nega sexa, brez konkretnih prijemov in sunkovitih gibov...

"Dober v postelji" je torej tisti, ki zna z ¿ensko ne¿no, ko je to potrebno in tudi DIVJE, ne da bi se moral zaradi divjega sexa, hkrati bati prezgodnjega izliva.

Ja zanimiva teza s katero se morm 100% strinjat. To ponovno dokaže da ko že misliš da si ugotovil kaj ženski paše še vedno živiš v zmoti ker ogromnokrat še sama neve kaj bi rada.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Naučiti se nekega splošnega nauka, kaj ¿enskam paše, ne bo šlo, ker ima skoraj vsaka drugačne ¿elje.

Edino kar lahko pridobiš z "izkušnjami" je, da se naučiš in izpiliš večje število različnih gibov in tehnik, tako da lahko potem ob ustrezni ženski, uporabiš ustrezno tehniko, ki si jo ¿e pri eni prej uporabljal.
grin1.gif

In potem ¿enske pravijo, da se je težko naučit dober blowjob (kar jih dejansko ne obvlada veliko). Ko ženska enkrat izpili tehniko BJ, je ¿e magistrirala pri vseh naslednjih.

Pa nehajte brat Cosmopolitana, kjer vas futrajo z butastimi nasveti, kot so npr. kako popestriti sex, z masažo tipovega anusa.
crazy1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
tukaj se pa jaz ne bi strinjal s tabo ... enkrat je bila ena full užaljena, ko sem ji namignil, naj pri BJ-ju nardi kaj tako oz. tako ... menda je pri ostalih pa to full palilo ...

skratka, očitno, tudi pri nas tipih ni vse univerzalno ...

Cosmopolitan je bil pa od začetka dober, sva ga z bivšo velikokrat uporabljala za napotke ... ampak danes se teh napotkov ne bi poslužil za noben denar ...

čeprav sem enkrat dobil pošteno kontro nazaj - zakaj bi ti jaz pustila v ritko, ko pa jaz blizu tvoje še priti ne smem ...

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik Dr.Rugelj pravi:
Če ne bereš pol vem da ne boš komentiral.

V nov odstavek z novo mislijo: Razsvetljenje ne pride od zunaj ampak iz čoveka samega. Če tega ni pač ni. Tukaj ti niti doktor Rugelj ne more pomagat.

Nisem rekel, da potrebujem pomoč, ti kvazi rugelj wannabe, sprašujem te, zakaj tak nick, v tem kontektstu je bilo napisano razsvetli me, ti to preprosto vprašanje dela težave?
smirk-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
skratka, očitno, tudi pri nas tipih ni vse univerzalno ...

kot pri ženskah, so tudi pri moških različne stopnje razdražljivosti in občutljivosti, sploh predel glavce. Velik pomen ima tudi pomoč roke zraven, kako ženska "objame" in koliko stisne s prsti.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zanimivo debata o tičih papoteka samo med moškimi no kaka res redka izjema ki ni napisala nič konkretnega! Pa veselo debato še naprej ampak brez mene!
evil.gif