Citat:
Uporabnik ginekolog pravi:
Hvala za dober post. Imaš morda link do tega testa?
Saj ni bilo z njimi nič narobe (v smislu nevarnega narobe), samo Bridgestonovcem nekateri rezultati niso bili všeč (verjetno so hoteli biti No1) ...Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Mogoče sem slep, vendar v testu ne vidim najnovejše zimske gume in sicer Bridgestone LM30. Tole mora biti vsaj 3 mesece stara zadeve če ne več.
1. te teste se dela marca, aprila ... Tudi večina predstavitev gum je jeseni za letne, spomladi za zimske (za naslednjo sezono) ...
2. LM30 je bila v AMSjevem testu (ki bo v Avto magazinu, ki izide okoli 20 oktobra), ampak je ni v rezultatih, ker so gumo po testiranjih krepko spremenili (je bilo nekaj lastnosti, ki niso bile OK). V bistvu je finalna (če je sploh finalna) verzija prišla ven šele pred kratkim, tako da bo na test treba počakati do naslednjič.
To pa res nisem vedel, da je Bridgstone tako "udaril" mimo. Ne razumem pa, kako lahko naši vulkanizerji prodajo LM30, če pa pravite, da so jih umaknili iz prodaje. Prodajajo pa jih zagotvo že zadnje 3 mesece in upam, da so te OK kvalitete.
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
A je že kdo najdu najcenejše Goodyearke UG7+ 195/65/15 kje na netu?
Citat:
kaj slovenske niso kul?
No, da so Eskimo slabše kot Goodyearke iz iste tovarne, to je pač čisto logično. Za goodyearke bi pa verjetno morala biti ista receptura, zatorej tudi kakovost.Citat:
Uporabnik feler pravi:
Citat:
kaj slovenske niso kul?
Glede na to da jih delajo v Savi in verjetno za vzhodne trge in mi že na pogled niso delovale kot da so kaj drugačne kot Save, namreč imeli so jih na kupu zraven Savinih, na uč je bilo kot da je enaka zmes (čeprav ne sme biti), ter nekem forumu sem bral (ne spomnim se na kateremu) da so se nekaterim pri SLO GY pojavile bule.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
http://www.bolha.com/oglas383195023/16-col-rabljene-letno-zimske-pnevmatike-goodyear-205-55