Za slo zimske razmere( plundra ,voda, suho) je Pirelli v spici zaradi uravnotezenosti tako profila kot zmesi gume. Drugace pa vozil ze vse 4 top znamke. Za taprav sneg in led pa je Nokia itak.Pirellija itak nisem nikoli razumel, zakaj bi kdorkoli kupil njihovo gumo. Nikoli ni bila poceni, med dražjimi, nikoli ni bila vrhunska vsaj kolikor jaz vem...
So pred casom smurglali z kvaliteto in testi...Nokia je po eni sezoni začela razpadati.
Nikoli več...
Hvala ti.Za slo zimske razmere( plundra ,voda, suho) je Pirelli v spici zaradi uravnotezenosti tako profila kot zmesi gume. Drugace pa vozil ze vse 4 top znamke. Za taprav sneg in led pa je Nokia itak.
Za slo zimske razmere( plundra ,voda, suho) je Pirelli v spici zaradi uravnotezenosti tako profila kot zmesi gume. Drugace pa vozil ze vse 4 top znamke. Za taprav sneg in led pa je Nokia itak.
Hvala ti.
Sem kupil novo winter Sotozero 205/55R19 za 85€ komad včeraj. Gede na to, da so čunga-lunga dražje, bodo ziher za dve-tri sezone.
Saj v moji tudi ne.V moji dimenziji ta Sotozero 3 ni tako poceni. Zgolj 10€ cenejša od GY ali Contija.
Lucky guy ce imas SZ3...Hvala ti.
Sem kupil novo winter Sotozero 205/55R19 za 85€ komad včeraj. Gede na to, da so čunga-lunga dražje, bodo ziher za dve-tri sezone.
S3 ali hp al kaj so ze?za savo, 3tjo sezono je guma praktično neuporabna, edino po suhi cesti, na mokri drsi, snega rajši omenjal ne bom
A to pride splošna slika na strani trgovine , ker to ni isti profil gume kot je na zmagovalki testa. Trgovec piše, da ima le frisne gume....
Ker mogoče kdo ve kakšno več o Continental gumah. Ker pač ne vem če se ta oznaka, profil z leti, modeli spreminja. Vprašal bom pa jutri, ko delajo.Če je bil na testu model TS870 in če boš TS870 naročil boš dobil TS870 oz. profil kot ga TS870 ima. A misliš da ima en model gume 5 profilov? Pokliči in vprašaj na to firmo. Kako naj mi vemo ali je oglaševan produkt enak sliki.