Torej 8,25 na 100 oziroma 32 € za enakih 390 km. Skoraj 2x dražje kot z EV.Danes malo čez omejitve (reciva 10% čez) sem do Benetk pa nazaj vozil 5,7 povprečje na 100, če ti kaj pomaga.
Torej 8,25 na 100 oziroma 32 € za enakih 390 km. Skoraj 2x dražje kot z EV.Danes malo čez omejitve (reciva 10% čez) sem do Benetk pa nazaj vozil 5,7 povprečje na 100, če ti kaj pomaga.
Itak, celo zelo slabo dorisan pokrovček za AdBlue na avtu - tesla ima to čisto drugje.Mah to je itak zaigrano
Kar poišči najbližjo koklo!Ce tale mama odpelje tega X s crpalke se pustim jaz kokli brcnit.
Delavka na črpalki z vsemi šolami, izpiti , tecaji in kvalitikacijami.Kar poišči najbližjo koklo!
Kaj pa je to takega se zadaj vsest in rečt: drive me home?
PS: v resnici pa to sploh ni lastnica avta, pač pa delavka na črpalki! To nas čaka.
A ti imaš vse to ko si avto sam tankaš? Nena kompliciraj.Delavka na črpalki z vsemi šolami, izpiti , tecaji in kvalitikacijami.
A ti imas HACCP ko kuhas kavo? E vidis v tem je razlika.A ti imaš vse to ko si avto sam tankaš? Nena kompliciraj.
Ni pravi primer. Ti tankaš na njihovi opremi in če bi si želel v kafiču skuhat sam kavo bi tudi rabil HACCP.A ti imas HACCP ko kuhas kavo? E vidis v tem je razlika.
Kaksna sreca, da to ni nic posebnega. Se posebej, ce te pot pelje preko kolesarja in v stenoKaj pa je to takega se zadaj vsest in rečt: drive me home?