Teslo v Tesli Y

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
No, še update z moje strani. Zaenkrat mi kaže prevzem ta četrtek, sem pa danes dobil mail, da bom dobil gratis supercharging za 5.000km in pa da ponovno uvajajo referral programe.
Pa kot rečeno še majhna kritika. Najprej mi je bilo rečeno 23.3., ko sem bil v njihovem salonu prejšnji teden, so mi (ker 31.3. odhajam v tujino) rekli, da moj avto pride do salona 28.3. in bodo poskusili isti dan ga izdati. Včeraj pa se mi je pojavil datum 30.3. v Tesla appu, iz salona pa še nobenega obvestila. Kot rečeno vem da imajo blazno gužvo, ampak komunikacija bi vseeno lahko bila malo boljša, razumem pa tudi, da je to samo 1 salon za celo SLO in imajo gužvo.

• Všeč mi je
Reactions: mr_

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.149
744
113
EU
Tako superiorno tehnično napredni in njihovi algoritmi UI ne znajo zračunal jeb…. pravilnega datuma dostave futurističnega vozila :p

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Tako superiorno tehnično napredni in njihovi algoritmi UI ne znajo zračunal jeb…. pravilnega datuma dostave futurističnega vozila :p
Jah glej, moramo te zabavati, drugače ti ne bi bilo dano sodelovati v temi kjer lahko vsakodnevno zlivaš svoje frustracije nad življenjem in vstavljaš smileyje, ne skrbi saj te razumemo, kar sodeluj v temi, mi te imamo vseeno radi. :srce:

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.149
744
113
EU
Oprosti kakšne zveze ima ta komentar z mojim komentarjem, ki je jasna kritika njihovega distribucijskega sistema? Od tako napredne firme, ki je bojda alfa in omega sploh na področju softwarea, bi pričakoval da imajo logistično software bolj poštiman. Če jim že to ne dela, kako jim pol šele kaj bolj kompleksnega kot avtomatska vožnja?!?:bonk:

Tako da smajliji gor ali dol, to je razlog za skrb za vsakogar, ki si ali si šele bo lastil vozila te znamke proizvajalca.:cool:

V nobenem primeru pa ta komentar ni bila kritika nate osebno ali karkoli podobnega. Tvoji komentarji kot bodočega lastnika EV so več kot dobrodošli in hvala, ker jih deliš z nami :zmaga:

• Haha
  • Objave ne odobravam
Reactions: mr_ in Samo Svoj

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Oprosti kakšne zveze ima ta komentar z mojim komentarjem, ki je jasna kritika njihovega distribucijskega sistema? Od tako napredne firme, ki je bojda alfa in omega sploh na področju softwarea, bi pričakoval da imajo logistično software bolj poštiman. Če jim že to ne dela, kako jim pol šele kaj bolj kompleksnega kot avtomatska vožnja?!?:bonk:

Tako da smajliji gor ali dol, to je razlog za skrb za vsakogar, ki si ali si šele bo lastil vozila te znamke proizvajalca.:cool:

V nobenem primeru pa ta komentar ni bila kritika nate osebno ali karkoli podobnega. Tvoji komentarji kot bodočega lastnika EV so več kot dobrodošli in hvala, ker jih deliš z nami :zmaga:
Ok imaš prav, oprosti. Je pa res videti, da si apriori rahlo alergičen na Teslo in zelo potenciraš slabe strani. Jaz sem rekel, da bom tukaj delil svoje subjektivne izkušnje tako dobre, kot slabe. Zaenkrat me moti njihova neodzivnost na maile, po drugi strani pa razumem, da imajo en mini salon, ki pokriva celo državo in se sploh v tem času verjetno spopadajo z obilico dela.
:nazdravje:

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in NekdoK

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.149
744
113
EU
To je že morda res, da sem verjetno dokaj alergičen na "velikega nategovalca", ampak vseeno je veliko večji problem kot težave Tesle, ki lahko tudi jutri bankrotira in se bo nič takšnega zgodilo, težave ostale konkurence na področju proizvodnje avtomobilov, ki so do sedaj na veliko nategovali kupce s (pre)prodajanjem vedno ene in iste robe in se ne bi premaknili niti za centimeter v smer karkoli alternativnega, če jih ne bi en Musk brcnil v rit s Teslo. In to je tisto, kar je res žalostno.:confused:

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.300
4.120
113
Meni so spravljali teden dni Škodo iz skladišča v Logatcu do Kopra.
Tak da ne obupaj.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.925
6.557
113
Ker? Ga mora se nafilat? In zdaj se mi poraja eno vprasanje. V ICE je oravilo, da mora biti v tanku tok goriva, da prides do prve pumpe. Kako je oa s stromarji. Katera polnilnica "je prva".

• Haha
Reactions: sad

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Jah ne vem kaj naj odgovorim. ČE greš od doma, imaš verjetno doma nafilan avto in greš po opravkih, za katere veš koliko kilometrov boš rabil. Če greš na roadtrip na Nordkapp, daš destinacijo v navigacijo in ti bo avto zračunal sam, kje se moraš ustaviti in za koliko časa.

• Všeč mi je
Reactions: sad

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.462