Žalitev je da me obrozuje da je moj iq nizek in dodatno še podcenjuje delo gradbincev.Saj to ni žalitev, če pove, da bodo do konca drugega mandata vse firme rešene.
Žalitev je da me obrozuje da je moj iq nizek in dodatno še podcenjuje delo gradbincev.Saj to ni žalitev, če pove, da bodo do konca drugega mandata vse firme rešene.
Dragi forumaš alkoholik, ker vem, da si inteligenten, ne bi pričakoval takega poniglavega sprenevedanja o poanti izjave PV, zato jemlji moj odgovor na enakem nivoju kot tvoj prispevek, torej trolanje.To me moti. Me pa izredno žalosti da njihov predstavnik tukaj gor ne uspe brez žalitev napisati objave. Bi pričakoval bolj spoštljivo obnašanje....
Ne mu zamerit.....tovariš je bil samo v Bileći....pa še to 40 +/- let nazajTo me moti. Me pa izredno žalosti da njihov predstavnik tukaj gor ne uspe brez žalitev napisati objave. Bi pričakoval bolj spoštljivo obnašanje....
MaverickT za kak dolgo še majo zakup na forumu ?Dragi forumaš alkoholik, ker vem, da si inteligenten, ne bi pričakoval takega poniglavega sprenevedanja o poanti izjave PV, zato jemlji moj odgovor na enakem nivoju kot tvoj prispevek, torej trolanje.
Alex
zakaj, če ste ga pa volili par mesecev nazaj.Ta izjava pa je WTF - se je cela dvorana vprašala na čem je, oz. so začeli iskati njegovega dobavitalja.
Ja no, za Lotriča, ki je predsednik Državnega sveta, bi težko trdil, da je šef propadle firme. Ker kot predsednik dobiva plačo, je pa tudi del JU, kajne?Firma propade, gospodarstvenik gre v JU, zaposleni pa na zavod. Golob rešil vse!
Njegov prispevek trolanje
A v takih poceni cotah hodi naokoli? Požar si gotovo kupuje obleke za vsaj 2000€. Če pa misli, da je cota draga, potem si pa on kupuje obleke za 50€
Tebi dol visi, kam gre naš denar. Verjetno komaj čakaš da te evtanizirajo. Sicer nebi podpiral barabij s strani kaviar levakiv.A v takih poceni cotah hodi naokoli? Požar si gotovo kupuje obleke za vsaj 2000€. Če pa misli, da je cota draga, potem si pa on kupuje obleke za 50€
Ne sodi drugih po sebi!zakaj, če ste ga pa volili par mesecev nazaj.
Jebeš podjetništvo, ki grozi z odhodom in jamra o propadu vsakič, ko se samo nakaže, da se pripira pipica države. Jebeš tak kapitalizem (glejte me superheroja, vse sem ustvaril sam), ki crkne takoj ko mu odvzameš socializem (kaj so subvencije drugega). Zato lahko boscarol, prva jokica v dolgi vrsti, lepo stfu.Ni za brezveze Boscarol pred časom govoril o tem kako naša leva politika in njene vlade zaradi nestabilnosti stanja ter manjka vzpodbud niso OK za SLO gospodarstvo in zdaj se to (spet) zelo nazorno kaže v praksi.
Da se nebos razpoco.Ne sodi drugih po sebi!
PS: če nimaš kaj pametnega za pripomnit, je drugič boljše, da si tiho!
To je ponavadi izjava prve spremljevalke miss hawaian tropic.Žalitev je da me obrozuje da je moj iq nizek...
haha ista slika mi je prišla naprej, to je rekla župnikova kuharica MalekuDa se nebos razpoco.