"On je krao, ali je i nama dao" ... ali kako že gre.... "ne morem nam vladat nekdo, ki še zase ni poskrbel".Niti ne skrivajo
No ja...zase poskrbel v smislu akrapovica ali meseca ali v smislu pipistrela ali goloba...je neka razlika."On je krao, ali je i nama dao" ... ali kako že gre.... "ne morem nam vladat nekdo, ki še zase ni poskrbel".
In kaj so omenjeni ukradli? V nasprotju s tistim, ki ne zna pojasniti izvora premoženja? Za nobenega zgoraj omenjenih še nisem slišal, da bi imel zapravljal denar za igranje golfa na Mavriciju.No ja...zase poskrbel v smislu akrapovica ali meseca ali v smislu pipistrela ali goloba...je neka razlika.
Po tvoji logiki, sem jaz nekaj ukradel, ker sem se potapljal (cenovno primerljivo z golfom) na Mavriciju, Sejšelih, Zanzibarju, Maldivih?In kaj so omenjeni ukradli? V nasprotju s tistim, ki ne zna pojasniti izvora premoženja? Za nobenega zgoraj omenjenih še nisem slišal, da bi imel zapravljal denar za igranje golfa na Mavriciju.
Znam: žena mi je dala.Upam,da v nasprotju z zgoraj omenjenim, znaš pojasniti izvor svojega premoženja.
hotel sem povedat, da ni enako, če "poskrbi zase en mesec ali golob ali če poskrbi zase en pipistrel.In kaj so omenjeni ukradli? V nasprotju s tistim, ki ne zna pojasniti izvora premoženja? Za nobenega zgoraj omenjenih še nisem slišal, da bi imel zapravljal denar za igranje golfa na Mavriciju.
Hoto je z golobnjakom, pa so ze pokazali prave barve v startu.Nimajo večine brez sdsa?