Tema ki je odletela kot golob!

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
Povej od kje punci denar. Potem pa pametuj. Aja vem da se bliža ura, seveda na koncu se vsak premisli ampak agitiral pa boš za te levaške nebuloze.

in kaj tebe briga od kje ji denar?

A če rečeva, da ji oči daje, boš srečen? Al bi raje prebral, da ga pobira iz zavoda 8. marec in si kupuje obleke? bi te to osrečilo?

• Všeč mi je
Reactions: bizi

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
Mogoče sta pa Niki starša kupila obleko. Denarja jima verjetno ne manjka, glede na to, da je mama profesorica na ff, foter pa politični analitik.
A še kdo opaža kakšne vzorce pri teh razvajenih otrocih ljubljanske "elite", tipa Nika in Jenull?
A se kdo ta dva razvajenca predstavlja v kakšni resni službi? :valjamse:

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.529
3.903
113
Ljubljana
hmpg.net
Mogoče sta pa Niki starša kupila obleko. Denarja jima verjetno ne manjka, glede na to, da je mama profesorica na ff, foter pa politični analitik.
A še kdo opaža kakšne vzorce pri teh razvajenih otrocih ljubljanske "elite", tipa Nika in Jenull?
A se kdo ta dva razvajenca predstavlja v kakšni resni službi? :valjamse:
A se kdo ta dva Mahnič, Lisec predstavlja v kakšni resni službi?

Lisec: Leta 2004 je diplomiral na Fakulteti za družbene vede - politologija.
Med leti 2005 in 2011 je bil zaposlen kot strokovni sodelavec poslanske skupine SDS v Državnem zboru.
Je poslanec Državnega zbora v mandatih 2011-2014 in 2014-2018.

Mahnič: 2018 - Fakulteta za družbene vede Univerze v Ljubljani, smer obramboslovje, podiplomski študij
Delovne izkušnje:
2022– poslanec v Državnem zbroru
2018–2022 poslanec v Državnem zboru
2014–2018 poslanec v Državnem zboru

B81

22. jul 2007
36.933
10.501
113

Med leti 2005 in 2011 je bil zaposlen kot strokovni sodelavec poslanske skupine SDS v Državnem zboru.

Mahnič: 2018 - Fakulteta za družbene vede Univerze v Ljubljani, smer obramboslovje, podiplomski študij
Delovne izkušnje:
Ne, si ne.

Ampak žal se zdaj menimo o tej niki in jenulu. Njuju si predstavljaš v resni službi?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.741
15.793
113
Jebeš podjetništvo, ki grozi z odhodom in jamra o propadu vsakič, ko se samo nakaže, da se pripira pipica države. Jebeš tak kapitalizem (glejte me superheroja, vse sem ustvaril sam), ki crkne takoj ko mu odvzameš socializem (kaj so subvencije drugega). Zato lahko boscarol, prva jokica v dolgi vrsti, lepo stfu.
Boscarol kot človek, ki se za razliko od premnogih v tej državi zaveda realne situacije, ni grozil z odhodom in ni jamral o propadu temveč je zgolj komentiral negativne učinke konstantnega slabšanja že tako slabih pogojev za slovensko gospodarstvo s čimer je ciljal na višanja obstoječih ter uvajanja novih davkov in podobno ter ne na možnost odvzema subvencij, ki niti približno niso socializem (ni vsaka subvencija ali pa socialna pomoč kar enako socializem) temveč več kot potrebni gradniki stabilnih gospodarskih pogojev s katerimi omogočaš ne samo lažjega poslovanja slovenskim podjetnikom ampak tudi privabljaš tuje vlagatelje kar Slovenija nujno potrebuje, obnašamo se pa kot da so vsi skupaj zadnji drek na svetu, ki ga potrebujemo.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Jebeš podjetništvo, ki grozi z odhodom in jamra o propadu vsakič, ko se samo nakaže, da se pripira pipica države. Jebeš tak kapitalizem (glejte me superheroja, vse sem ustvaril sam), ki crkne takoj ko mu odvzameš socializem (kaj so subvencije drugega). Zato lahko boscarol, prva jokica v dolgi vrsti, lepo stfu.
prva driska foruma ni zamudil priložnosti pljunit po uspešnih.

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.867
113
Tako kot si rekel. Ko mu ugasneš subvencije mu zmanjka za plače in vzdrževanje infrastrukture. Ki mu jo je postavil socializem (država). Ni grozil z odhodom in propadom? Daj, še kakšen vic povej ki bo vsaj smešen. Ob vsakem dvigu minimalca je bil na vseh oddajah, še v kmetijski in v reviji mojpes. In vsakič ko se je samo nakazalo da se mu ne bo politika priklonila do tal.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.741
15.793
113
Tako kot si rekel. Ko mu ugasneš subvencije mu zmanjka za plače in vzdrževanje infrastrukture. Ki mu jo je postavil socializem (država). Ni grozil z odhodom in propadom? Daj, še kakšen vic povej ki bo vsaj smešen. Ob vsakem dvigu minimalca je bil na vseh oddajah, še v kmetijski in v reviji mojpes. In vsakič ko se je samo nakazalo da se mu ne bo politika priklonila do tal.
Ne, takrat pred volitvami, ko je komentiral bodočo gospodarsko klimo pod pričakovano novo koalicijo, ni bilo niti besede o odhodu. Vem, da je o tem res velikokrat govoril a takrat to ni bil point, saj ni bilo vprašanje kako bi/bo on deloval ampak ga je novinar prosil za mnenje o splošni sliki gospodarstva in je enostavno povedal, da take spremembe za SLO gospodarstvo, ki ima že tako ali tako slabe pogoje, niso niti približno ok.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.996
10.748
113
kod Džej-Zija

Delovne izkušnje:
Krasen primer whatabouthisma. Čestitke. :cheer: :cheer: :cheer:

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
A se da izključiti obvestila teh tr'dečih lajkov k jih nabijata ta enojajčna srbska pedra v razmaku nekaj minut dokler ne zamenja profila...
Razumem da hoče zbujat pozornost ampak meni ni to za gledat
Screenshot_20230308_193212_Samsung Internet.jpg

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.867
113
Stari ded je že izkušen in ve, v kateri vladi bo sranje. ta jello mora bit nek stepišnik ali kaj takega... :bonk:
Nekateri bi se lahko malo zamislili, preden z negativizmom omenjate nekatere druge ljudi, katerim niti prek kolen ne vidite...
Seveda. Vsakič ko naglas podvomim v kapitalizem/neoliberalno mantro sem levičar in komunajzar. Vsak si poišče sebi primerno konkurenco, tako da zate sem lahko tudi violeta tomič ali drug poljubno beden politik oziroma njegov navijač (ti so še bolj bedni od njihovih vzornikov). Zeh. Ko bi bil vsaj duhovit.

Boscarol je z eno subvencijo skuril več denarja kot ga en osmi marec ne bo v devetih življenjih. Ampak hej, važno da veste koga futrate, kdo je vaš sovražnik, kdo vas ogroža in na koga se je vsakič treba skozlat.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.051
5.658
113
A se da izključiti obvestila teh tr'dečih lajkov k jih nabijata ta enojajčna srbska pedra v razmaku nekaj minut dokler ne zamenja profila...
Razumem da hoče zbujat pozornost ampak meni ni to za gledat
Poglej priponko 64346
Sralca...mata badtrip danes.... Al dobavitelj zaj.... al ma pa zena ta rdečo :D