Tema ki je odletela kot golob!

erikson

Guru
25. avg 2007
22.344
6.145
113
Ker vidim, da ste nekateri slabo informirani o Boscarolu.

Nekateri vam očitajo, da ste kapitalist, tajkun, celo oligarh. Kako jim odgovarjate?

Iskreno moram povedati, da me čudi, iz katerih ust to prihaja. Zadnjič sem, malo za šalo malo zares, za nek medij izjavil, da bi bil jaz idealen predsednik Levice. Vse, kar oni govorijo, jaz delam in izvajam v praksi. Lastništvo podjetij sem razdelil med zaposlene, dobiček sem delil z zaposlenimi, nikoli nisem imel nikogar na minimalni plači, v 30 letih niso plače niti enkrat zamujale, ob uri zaklenemo in gremo domov, ker želim, da imajo ljudje nekaj od življenja. Državi sem vrnil subvencije, doniram v javno dobro, vlagam izključno v Sloveniji, denarja nimam v tujih bankah, ne poslujem preko davčnih oaz, zaposlil sem 250-krat več ljudi kot poslanec Kordiš ... Vse, kar Levica zagovarja, jaz delam.

Tako kot si rekel. Ko mu ugasneš subvencije mu zmanjka za plače in vzdrževanje infrastrukture. Ki mu jo je postavil socializem (država). Ni grozil z odhodom in propadom? Daj, še kakšen vic povej ki bo vsaj smešen. Ob vsakem dvigu minimalca je bil na vseh oddajah, še v kmetijski in v reviji mojpes. In vsakič ko se je samo nakazalo da se mu ne bo politika priklonila do tal.
firmo je prodal za 200+ mio cekinov, tako da verjento težav s plačami ni imel. Subvencije je pa tudi sam pomagal ustvarjati s plačnimi davki, ampak to je zate itak preveč. Mogoče kakega zaposlenega vprašaš kako je kaj s cekini 18. v mesecu?

Ne, takrat pred volitvami, ko je komentiral bodočo gospodarsko klimo pod pričakovano novo koalicijo, ni bilo niti besede o odhodu. Vem, da je o tem res velikokrat govoril a takrat to ni bil point, saj ni bilo vprašanje kako bi/bo on deloval ampak ga je novinar prosil za mnenje o splošni sliki gospodarstva in je enostavno povedal, da take spremembe za SLO gospodarstvo, ki ima že tako ali tako slabe pogoje, niso niti približno ok.

matej odhod oz selitev del proizvodnje (kar se je tudi zgodilo) v sosednjo Ita je upravičeval tudi z burjo, ki je tu pristona 1/3 leta, kar pomeni da v tem času ne more testirati letal, hkrati pa ima Ita tudi sporazum z ZDA glede proizvodnje, prodaje letal (tega sporazuma Slo ni imela in ga nima)

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in Matey

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.867
113
firmo je prodal za 200+ mio cekinov, tako da verjento težav s plačami ni imel. Subvencije je pa tudi sam pomagal ustvarjati s plačnimi davki, ampak to je zate itak preveč. Mogoče kakega zaposlenega vprašaš kako je kaj s cekini 18. v mesecu?
Predvsem ni imel težav s koriščenjem ostankov socializma, s katerim je opletal vsakič ko je zadišalo po njegovi ukinitvi.

Zanimivo kako hitro vam preskoči na osebni nivo. Se sami čutite prizadete ker se nisem poklonil vašemu svetniku? Wtf? Saj nismo v cerkvi. Pardon, saj smo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.053
5.658
113
Kaj pa to, da sta v bistvu korektno označila 123jev zmazka od postov z oznako, ki dejansko pomeni "objave ne odobravam" bi morda tudi lahko bila realna opcija? :D
Meni sta dislajkala vse živo kar sem objavil zadnja 2 dneva :D

Nima veze ali sem napisal zunaj je oblačno ali pa Golob ni ok....

Pač bolanija :D

Neky jima ne stima v lajfu...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.663
6.705
113
pri taščici
Pri nas nekih vecjih tezav s hrano ni.
Seveda jim sola "vsiljuje" razne oblike kruha(pac ni samo bel), orto "spara" na sladkorju, nekatri starsi bi imeli take in drugacne diete (vegi...) Otroci bi pa itak samo pizze ali hotdoge jedli.
In potem vec kot polovici starsev ni vsec jedilnik. Otroci pa razvajeni do amena.
Lahko da so krofi zadisal uciteljem,kuharicam... Vcasih se pa tudi zgodi da je jedilnik drugacen od napisanega ker enostavno ni bila dostavljena narocena roba.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
A se kdo ta dva Mahnič, Lisec predstavlja v kakšni resni službi?

Lisec: Leta 2004 je diplomiral na Fakulteti za družbene vede - politologija.
Med leti 2005 in 2011 je bil zaposlen kot strokovni sodelavec poslanske skupine SDS v Državnem zboru.
Je poslanec Državnega zbora v mandatih 2011-2014 in 2014-2018.

Mahnič: 2018 - Fakulteta za družbene vede Univerze v Ljubljani, smer obramboslovje, podiplomski študij
Delovne izkušnje:
2022– poslanec v Državnem zbroru
2018–2022 poslanec v Državnem zboru
2014–2018 poslanec v Državnem zboru
Za Mahniča sem slišal od kolega, da sta bila sodelavca na T2 in da ni ravno blestel.

Ampak ja, ko je govora o "naših" je treba vedno preusmeriti pozornost na drugi pol, a ne? ;)
Bog ne daj, da bi kdaj kritično razmišljal in te "brezmadežne popolneže" česa slabega obtožil.:bonk::D

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in B81

jest5

Guru
18. avg 2007
25.956
-8.678
113
Ampak ja, ko je govora o "naših" je treba vedno preusmeriti pozornost na drugi pol, a ne? ;)
Bog ne daj, da bi kdaj kritično razmišljal in te "brezmadežne popolneže" česa slabega obtožil.

Kaj se že dogaja na forumu, ko so vloge obrnjene?
Zihr vsi JJ ljubitelji pridno sprejmejo kritiko in sploh ne izvajajo preusmerjanja pozornosti :evil:

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: cappy in bizi