bejž, bejž...vpraš ga kaj ma za pokazat v nasprotju s tabo. Pa jemlji ga bolj za rezervoŽalitev je da me obrozuje da je moj iq nizek in dodatno še podcenjuje delo gradbincev.
a v jajce z janezom ni šel?Ne mu zamerit.....tovariš je bil samo v Bileći....pa še to 40 +/- let nazaj
Hmmm.....letnik sta tam tama v jajce z janezom ni šel?
Kaj pa to, da sta v bistvu korektno označila 123jev zmazka od postov z oznako, ki dejansko pomeni "objave ne odobravam" bi morda tudi lahko bila realna opcija?Sralca...mata badtrip danes.... Al dobavitelj zaj.... al ma pa zena ta rdečo
firmo je prodal za 200+ mio cekinov, tako da verjento težav s plačami ni imel. Subvencije je pa tudi sam pomagal ustvarjati s plačnimi davki, ampak to je zate itak preveč. Mogoče kakega zaposlenega vprašaš kako je kaj s cekini 18. v mesecu?Tako kot si rekel. Ko mu ugasneš subvencije mu zmanjka za plače in vzdrževanje infrastrukture. Ki mu jo je postavil socializem (država). Ni grozil z odhodom in propadom? Daj, še kakšen vic povej ki bo vsaj smešen. Ob vsakem dvigu minimalca je bil na vseh oddajah, še v kmetijski in v reviji mojpes. In vsakič ko se je samo nakazalo da se mu ne bo politika priklonila do tal.
Ne, takrat pred volitvami, ko je komentiral bodočo gospodarsko klimo pod pričakovano novo koalicijo, ni bilo niti besede o odhodu. Vem, da je o tem res velikokrat govoril a takrat to ni bil point, saj ni bilo vprašanje kako bi/bo on deloval ampak ga je novinar prosil za mnenje o splošni sliki gospodarstva in je enostavno povedal, da take spremembe za SLO gospodarstvo, ki ima že tako ali tako slabe pogoje, niso niti približno ok.
Saj veš, da nekateri odobravajo samo lajke in srčke.Kaj pa to, da sta v bistvu korektno označila 123jev zmazka od postov z oznako, ki dejansko pomeni "objave ne odobravam" bi morda tudi lahko bila realna opcija?
Predvsem ni imel težav s koriščenjem ostankov socializma, s katerim je opletal vsakič ko je zadišalo po njegovi ukinitvi.firmo je prodal za 200+ mio cekinov, tako da verjento težav s plačami ni imel. Subvencije je pa tudi sam pomagal ustvarjati s plačnimi davki, ampak to je zate itak preveč. Mogoče kakega zaposlenega vprašaš kako je kaj s cekini 18. v mesecu?
Meni sta dislajkala vse živo kar sem objavil zadnja 2 dnevaKaj pa to, da sta v bistvu korektno označila 123jev zmazka od postov z oznako, ki dejansko pomeni "objave ne odobravam" bi morda tudi lahko bila realna opcija?
Ravnatelja nastavi drugace svet zavoda ki je sestavljen iz predstavnikov zaposlenih starsev in predstavnikov obcine.O pa ima...
Lokalna politika nastavlja Ravnatelje
Ali Toni Dragar ali Renata Kosec...
To je nakladanje. Če bi bilo vse skupaj res bi že zdavnaj zaropotalo. Edino če so poleg ravnatelja nesposobni tudi starši.Ravnatelja nastavi drugace svet zavoda ki je sestavljen iz predstavnikov zaposlenih starsev in predstavnikov obcine.
Matey, zaropotajte na roditeljskem, svetu starsev, ce je res tako kot pravis.
ok all jokes aside, to se zajebavaš ali resno misliš?Boscarol je z eno subvencijo skuril več denarja kot ga en osmi marec ne bo v devetih življenjih. Ampak hej, važno da veste koga futrate, kdo je vaš sovražnik, kdo vas ogroža in na koga se je vsakič treba skozlat.
Ce si tak idiot kot na forumu tudi v privatnem lajfu, boga tvoja familija.Meni sta dislajkala vse živo kar sem objavil zadnja 2 dneva
Nima veze ali sem napisal zunaj je oblačno ali pa Golob ni ok....
Pač bolanija
Neky jima ne stima v lajfu...
Kar si nasral zadnja 2 dni. 90% postov off topic in podjebavanje.Meni sta dislajkala vse živo kar sem objavil zadnja 2 dneva
Za Mahniča sem slišal od kolega, da sta bila sodelavca na T2 in da ni ravno blestel.A se kdo ta dva Mahnič, Lisec predstavlja v kakšni resni službi?
Lisec: Leta 2004 je diplomiral na Fakulteti za družbene vede - politologija.
Med leti 2005 in 2011 je bil zaposlen kot strokovni sodelavec poslanske skupine SDS v Državnem zboru.
Je poslanec Državnega zbora v mandatih 2011-2014 in 2014-2018.
Mahnič: 2018 - Fakulteta za družbene vede Univerze v Ljubljani, smer obramboslovje, podiplomski študij
Delovne izkušnje:
2022– poslanec v Državnem zbroru
2018–2022 poslanec v Državnem zboru
2014–2018 poslanec v Državnem zboru
Ampak ja, ko je govora o "naših" je treba vedno preusmeriti pozornost na drugi pol, a ne?
Bog ne daj, da bi kdaj kritično razmišljal in te "brezmadežne popolneže" česa slabega obtožil.