TEHNIČNI PREGLED

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Accord pravi:
A ni prometnega dovoljenja pri roki, pa tam pogledaš!

Verjetno ze dolgo nisi gledal v prometno dovoljenje
hysterical-1.gif
... tam namrec ze nekaj casa NI tega pdoatka, kdaj je naslednji TP ...

ti, meni so napisali v prometno "naslednji t.p. xx.xx.2013", podaljšal sem včeraj... od letos naprej delam vsako leto
piše pa tudi na potrdilu o opravljenem tehničnem pregledu, kdaj je naslednji...

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.830
139
63
1.7.2011 se je spremenil tudi režim registracij, jaz sem tudi imel TP konec leta 2012, pa sem ga konec 2011 gladko moral peljati še čez tehničnega. Malo se pozanimaj na tehničnih pregledih.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik KAALman pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Accord pravi:

hysterical-1.gif

ti, meni so napisali v prometno "naslednji t.p. xx.xx.2013", podaljšal sem včeraj... od letos naprej delam vsako leto
piše pa tudi na potrdilu o opravljenem tehničnem pregledu, kdaj je naslednji...

Meni so tudi na prejšnjem in tem avtu vedno napisali. Zgleda hodi Jest nekam, kjer so preleni, da bi porinli prometno v printer.

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Na avtomobilu letnik 03/2004 SMO imeli tehnični pregled pred nekaj dnevi.

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Accord pravi:

hysterical-1.gif

v mojem pd lepo piše "naslednji t.p. xx.yy.2013“.

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
To je pa odvisno od lastnika avta. Če se delavki za šankom (opsa, pultom) zdiš zanesljiv in sposoben, pol v prometno nič ne napiše, ča pa ji izgledaš tup in nesposoben, pol ti pa sevede napiše v prometno, kdaj maš naslednji TP. Zdej pa hitro gledat, a imate vpisano al nimate ...
evil.gif

Drugače je pa jasno, da letos 100% ima tehničnega, če smo resni. Ampak uporabnik Mikulja s sicer zanimivim avatarjem (ki ga bilokera dejanska ONA, uporabnica, ne dala noter, ziher), zagotovo ni resen, še manj pa razumen. Razmišljat pa zna ravno toliko, da ve, kje vprašat.
In na Alterju izveš marsikaj, zarad mene bi tudi Wikipedijo lahko izrinu z neta. Tolk o tem.

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Torej je kelnarca zame ugotovila zadosten IQ, da mi tega ni napisala v prometno. Ravnokar preveril.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.085
6.932
113
pri taščici
Se bojim da je res od obcutka odvisno al kaj? Dokler je bila zena lastnik so ji pisali, meni sedaj ne pisejo. Vsaj zdi se mi. Bom pa za foro preveril. Sicer pa letos zadnjic na tem avtu da me je to skrbelo. 05 1.reg.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
ksz

Na tehničnega ne moreš nikakor pozabiti, ker te spomnijo če ne prej, takrat ko ne moreš podaljati veljavnosti prometne.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.085
6.932
113
pri taščici
Ce te spomnijo policaji ali UE ni zastonj. Najbolje je ce te agent zavarovalnice, potem te ze ob registraciji posljejo na tp

Nazadnje urejeno:

Pbutec

20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Glejte ne vem kaj vam ni jasno. V prometnem dovoljenju vam piše veljavnost prometnega dovoljenja, UE vam mesec dni prej pošlje obvestilo o poteku registracije, zavarovalnica vam sporoči potek zavarovalne police.
In vi bluzite o skrbi, da pozabiš opraviti tehnični pregled.
bonk.gif

Kdo pa vas spomni položnico plačat, pa k zobozdravniku ob uri iti, pa psa nahranit? Budalštine ...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
ne bo čist držalo, marca sem imel tehničnega in iz strani UE nisem prejel nobenega obvestila, še nikoli.... V prometni piše samo do kdaj velja registracija, medtem ko za naslednji TP piše na pilteku k ga dobiš posebej...

Pbutec

20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
ne bo čist držalo, marca sem imel tehničnega in iz strani UE nisem prejel nobenega obvestila, še nikoli.... V prometni piše samo do kdaj velja registracija, medtem ko za naslednji TP piše na pilteku k ga dobiš posebej...
Pa registracija ti itak ne more veljati dlje kot tehnični pregled, kaj ti ni jasno. Tako da takrat ko imaš tehnični pregled imaš zagotovo tudi potek veljavnosti prometnega dovoljenja. Ne vem kaj ste eni loji glede tega.
Z upravne enote pa vsako leto dobimo obvestilo o poteku registracije prav za vsa vozila, tudi za moped in traktor. Če je to odvisno od upravne enote, kjer prebivaš, pa ne bi vedel.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.085
6.932
113
pri taščici
V dvajsetih letih v treh razlicnih UE se nisem dobil obvestila. Pa kje ti zivis. Bom predlagal vladi varcevalni ukrep da ukine ta bvestila v tvoji UE.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Pa registracija ti itak ne more veljati dlje kot tehnični pregled, kaj ti ni jasno. Tako da takrat ko imaš tehnični pregled imaš zagotovo tudi potek veljavnosti prometnega dovoljenja. Ne vem kaj ste eni loji glede tega.
Z upravne enote pa vsako leto dobimo obvestilo o poteku registracije prav za vsa vozila, tudi za moped in traktor. Če je to odvisno od upravne enote, kjer prebivaš, pa ne bi vedel.

na izi dečko drugače pa ponovno ne drži, v začetku tehničnega nimaš vsako leto, po določenem letu pa vsako leto ob registraciji kar je seveda logično in tudi nisem nasprotoval temu, vendar samo zapisal kje kaj piše....

očitno je res odvisno od UE, ker do danes iz naše familije še noben ni dobil obvestila...