Citat:
Uporabnik dentex pravi:
Greška
carpaccio narediš v 10 minutkah. Oster nož, ampak res oster. Govedina, najbolš plučna, lohk tud rostbeef. Sam da je uležan. Na leseni dili kar se da na tenko odrežeš, šnito mesa, nato pa jo z plosko stranjo noža potegneš tako da jo razvlečeš.
Naložiš na krožnik. Par kapljic limoe, malo olivca sol poper komur paše nej si ga pač posuje z parmezanom, čeprav izgubi tisti IT.
V frižider na hladno, pred uporabo postelca rukole malo kreše, mesek, acceto balsmico in piči gas s popečenim kruhkom.
lp D
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Piiiiiiizdaaaa Tole pa so komadi Mi je skor pršlo. 2x.
Ah, medium je tudi še čisto ok. Nekaj pa more biti tudi za punce, da ne omedlijo ob kosu krviCitat:
Uporabnik keber pravi:
Uf, tole pa je slastno.
Vse kar je nad rare, bi morali zakonsko prepovedat.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ah, medium je tudi še čisto ok. Nekaj pa more biti tudi za punce, da ne omedlijo ob kosu krvi
Za prepečene bi pa res bilo treba uzakoniti kakšno kazen
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Se pravi ce hocem jesti meso tako, kot je meni vsec, moram v slabo ostarijo, ker v dobrih takega ne strezejo ? To bo ...
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ne recem, da to odgovarja vsem, ampak za tatarca ali capraccio - ali sushi - tudi ne prosis, da ti ga malo popecejo, kajne?