Dobre spomine na mico. Kar nekaj km po EU . Samo redni servis in benz. Bi nadaljeval v kolikor bi v asx dajali nov CVT kot je v crossu. Legendarna 2.0 masina pri novem crossu pa 4wd.To je zato, ker servise plačuješ z diamanti
Tudi, minus dam nasem uvozniku ker se ni zmenil z ostalimi mica uvozniki v EU da bi poenotili opremo v modelih ne glede na drzavo prodaje. Bi lazje shajali z prodajo v celotni uniji. Sedaj vsi ostali bosi. Enako kupci z njimi. To je ze za svojo rubriko na temo MiceBolj kot reno so jih opekli euro eko fašisti.
Sem ti rekel, da je tvoja original barva gnusna v živo. To so rešili zate, ti pa povem, da ti je lahko zelo žal za dvojnimi stekli. Razlika je enormna in ni vredna dodatnega popusta.Ksz...
Zgleda, da so pri meni dali za skodo pomotoma predzadnjo verzijo pogodbe naprej, me je klicala iz skode. Z napacno barvo in brez akusticnih stekel. Ta napacna barva mi je se boljsa, sem se 3 mesce zrl, da bi moral to narociti, zdaj pa bo ta prisla akusticna stekla bom prezivel brez, sem pa nekaj dodatnega popusta izboril za napako. Bo pa tocno tak, samo da ni phev. Niti SUV
Poglej priponko 41533Poglej priponko 41534Poglej priponko 41535Poglej priponko 41536Poglej priponko 41537
Sem ti rekel, da je tvoja original barva gnusna v živo. To so rešili zate, ti pa povem, da ti je lahko zelo žal za dvojnimi stekli. Razlika je enormna in ni vredna dodatnega popusta.
Upam da nisi klecnil na par 100€ popusta... ce mi gre pa kaj na kozlanje so pa šalabajzerji...
To je itak pri vseh znamkah, kolikor beremčakaj, da bo šlo kaj po zlu (in šlo bo), da bo videl kakšni šalabajzerji so šele na servisih
Res je, samo so pa razlike med večjimi in manjšimi šalabajzerji.To je itak pri vseh znamkah, kolikor berem