? jaz imam golfa 5 in ni kakšna znanost za gretje. Vsaj jaz imam to na gumbu za obračanje ogledal?En moj folkswagen, ne vem vec kater, je imel opcijo, da si ob vzganem motorju v leru pac drzal knof za zaklepanje ali odklepanje vseh vrat par sekund in se so se nato zaklenila ali ostala odprta vrata ob speljevanju. Itak ena posebnost spet. Se spomnim deset let nazaj, ko sem imel golfa 5, da sem rabil dva tedna za pogruntat kako vklopiti gretje zunanjih ogledal.... manuala s +300 stranmi pac ne berem.
jernejd 90% avtomobilov ima knof za gretje speglov vezano na gretje zadnje sipe kar je cisto ok, ne rabis prav pogosto. Ce pa vrtis tisti knof za nastavljanje speglov pa pozabis scasoma in vseskozi deluje gretje kar ni ok. ni nobene lucke, da je kaj prizgano.
Tudi meni ni jasno kaj fali vezavi gretja ogledal na gretje zadnje šipe. Tisto nekaj cajta greje in pol se ugasne, to se moraš pa spomnit ugasnit, kar se v 90% primerih zgodi čez 3 dni.jernejd 90% avtomobilov ima knof za gretje speglov vezano na gretje zadnje sipe kar je cisto ok, ne rabis prav pogosto. Ce pa vrtis tisti knof za nastavljanje speglov pa pozabis scasoma in vseskozi deluje gretje kar ni ok. ni nobene lucke, da je kaj prizgano.
Reševalci niso navdušeni nad njo.če smem vprašati...zakaj pa je ta funkcija samodejnega zaklepanja neželjena? za nekatere, seveda. jaz jo uporabljam in me (še) ne moti.
Zaenkrat še nismo v Braziliji. Naj bo odklenjeno.če smem vprašati...zakaj pa je ta funkcija samodejnega zaklepanja neželjena? za nekatere, seveda. jaz jo uporabljam in me (še) ne moti.
Verjemi na vseh avtih, ki sem jih navedel zgoraj je zadevo nemogoče vključit zaradi kombiniranih prednjih LED dnevnih/pozicijskih luči.To je jasno, ampak sem 100%, da to fizično in tudi programsko niso drugačni avti, ampak je samo stvar vključitve luči zadaj. Ali serviser nima pojma ali pa mu proizvajalec na tem trgu ni dal te možnosti.
Reševalci niso navdušeni nad njo.