Reševalci niso navdušeni nad njo.
Tisti, ki spremljate cene. So cene kaj padle v zadnjih tednih v tej karanteni pred koncem leta?
Zadnje luči so pri veliko avtih vezane na "komando" pozicijskih luči, oz. kratkih luči.
Sprednja dnevna luč mora biti močnejša podnevi. Kadar so sprednje pozicijske kombinirane z dnevno imajo dve stopnji svetilnosti - dnevna in nočna. Nočna stopnja je nižja svetilnost in dela v kombinaciji s pozicijskimi/kratkimi lučmi. Torej, ko ti na servisu vklopijo zadnje luči v kombinaciji z dnevnimi, se prednjim lučim zmanjša svetilnost in s tem izgubijo status dnevnih luči.
To 100% velja za PSA, Renault, Mercedes (vsaj B in C).
Mazda cx3 awd, toyota chr 4x4Da si malo sposodim tole temo, ki je precej obsežna.
Skratka za drugi avto iščem bencinski 4x4 SUV. Bencinski zato, ker se med tednom z njim vozim po mestu v službo in je predviden obseg voženj cca 12.000km/ leto. 4x4 zaradi potrebe - vožnja pa slabem makadamu in slabo spluženi cesti, s kolesnicami.
Velikost - realno za dva, max štiri. (otroka ne hodita veliko z nama, sploh ne oba) - pa garažo imam v triplex garažni hiši, torej majhno.
Kaj sem gledal: (tudi rabljene)
Vitara 1.4 - moti me (pre)majhna višina od tal
Duster - mi sploh ne potegne, ženi tudi ne
Rabljen Subaru XV bencin - švoh mašina - brez turbine
Recimo do max 25k€
Večina majhnih bencinskih SUVov žal ni 4x4. A
Kaj predlagate?
Hyudai Kona, Mitsubishi ASX,...
Mercedes B 4matic, če ti ni grd... sem pred dvema letoma gledal enga , uf, loaded, 4 leta star za 24kilo pri nas...nov bil zagotvo prek 60kilo... leder (kava barva), memory sedeži ni da ni... , žena rekla da je grd in sva se obrnila... jaz bi ga še vedno mel, tak za drugi avto.Da si malo sposodim tole temo, ki je precej obsežna.
Skratka za drugi avto iščem bencinski 4x4 SUV. Bencinski zato, ker se med tednom z njim vozim po mestu v službo in je predviden obseg voženj cca 12.000km/ leto. 4x4 zaradi potrebe - vožnja pa slabem makadamu in slabo spluženi cesti, s kolesnicami.
Velikost - realno za dva, max štiri. (otroka ne hodita veliko z nama, sploh ne oba) - pa garažo imam v triplex garažni hiši, torej majhno.
Kaj sem gledal: (tudi rabljene)
Vitara 1.4 - moti me (pre)majhna višina od tal
Duster - mi sploh ne potegne, ženi tudi ne
Rabljen Subaru XV bencin - švoh mašina - brez turbine
Recimo do max 25k€
Večina majhnih bencinskih SUVov žal ni 4x4. A
Kaj predlagate?
Hyudai Kona, Mitsubishi ASX,...
aja, spregledal, da rabi avto s portali....Ja, al pa kakšen SLK, če mu je B previsok (glede na to da je vitara prenizka).