SUV ali terenec? SUV-ov je gotovo se ene par... Recimo sam vozim Mazdo CX-5 AWD z bencinskim motorjem...
Od zgoraj naštetih CRV... samo ta cena?
Mazdin awd je za namen avta več kot dober. Ne boš pa po vlaki in v 1m vode brodilZa tak denar ga takoj kupim.
Mazda cx30 je zanimiva. Kia deluje zastarelo. Hyundai je tudi všečen venda moraš izbrati opremo premium če hočeš imeti električni pomik stekel
Kako pa se obnese mazdin awd? Zadnjič sem gledal teste in so zelo pohvalili novega Rav4. Ampak je žal predrag.
Masa praznega vozila vključno z voznikom (75 kg)Ima kdo podatek kolikšno težo lahko vleče G122 awd? Sam sem iskal podatke vendar jih ne najdem.
Mazdin awd je za namen avta več kot dober. Ne boš pa po vlaki in v 1m vode brodilZa tak denar ga takoj kupim.
Mazda cx30 je zanimiva. Kia deluje zastarelo. Hyundai je tudi všečen venda moraš izbrati opremo premium če hočeš imeti električni pomik stekel
Kako pa se obnese mazdin awd? Zadnjič sem gledal teste in so zelo pohvalili novega Rav4. Ampak je žal predrag.
Avto zrihtan, jutri prevzem. Pravijo da so se še pri pravni službi pozanimali in lahko izdajajo že naročena vozila fizičnim osebam. Tak da bo.Hvala za info. Meni prodajalec ni nič pojamral, da se nebi dalo naredit prevzema. Je rekel da bodo uredili, da bo vse po reglcih. Bo se pa to odvijalo naslednji teden, lahko javim kako bo šlo.
Kateri avto to?Avto prevzet in postavljen na cesto. Vse 5 ampak ima vklopljeno samodejno zaklepanje med vožnjo. Nimam pojma kak tega hudiča izklopit. Kolker sem nahiter net prečekiral bo treba na tester. Hebemti kompliciranje.