jaz moram iti pa probati ec4. strom bo predvidoma zastonj, ostalo je enako kot pri trenutnem c5airu, kjer ne vem, da mi vse na pol dela.
jaz moram iti pa probati ec4. strom bo predvidoma zastonj, ostalo je enako kot pri trenutnem c5airu, kjer ne vem, da mi vse na pol dela.
Hm. Meni glasnost ostane enaka kot ko avto ugasnem. Vsaj zdi se mi. Bom poskusil. Me pa to ne moti oz. Mi ni pomembno.Mah, da radiu ne moreš nastavit najvišje glasnosti s katero se prižge... nesprejemljivo. Pa da si hill holder ne zapomne nastavitve tudi, ampak recimo, da je tole stvar filozofije, ki pač meni ne odgovarja. Pa še nekaj takih mi pride na pamet.
Do danes nisem vedel da to rabim.Mah, da radiu ne moreš nastavit najvišje glasnosti s katero se prižge... nesprejemljivo.
Saj to je problem. Ostane enaka, kot je bila prejšnji malo bolj divji večer Zjutraj pa šok.Meni glasnost ostane enaka kot ko avto ugasnem.
Boš vedel prvič, ko boš ugasnil avto z malo bolj naglas prižganim radijem. Verjamem pa, da boš problem pripisal sebi in ne avtu.Do danes nisem vedel da to rabim.
Saj to je problem. Ostane enaka, kot je bila prejšnji malo bolj divji večer Zjutraj pa šok.
Boš povedala za sredinsko ogledalo v c4 če moti pogled na cesto, ? je namenjen da neveš da polovico stvari ne dela = sarkazem? Mal me detektor za=bava...Več stvari sem natrosila, katera točno je pod vprašajem?
gre, ampak s tem se že desetletja ukvarjajo avti namesto meneda pa ko se domov pripelješ zmanjšaš jakost pa nastaviš na VAL202 da slišiš kje vse ga janez lomi, pa ne gre
Sem se zdaj spomnil nekaj kar bi lahko naredili pa niso; pri corolli ko parkiras se radio ne utisa in posledicno ce nazigas muziko malo glasneje ne slisis senzorjev.Saj to je problem. Ostane enaka, kot je bila prejšnji malo bolj divji večer Zjutraj pa šok.
Sorry samo to je bullshit, ce nekdo oglasuje klimo pa jo vgradi mora delati. Ne glede na kategorijo velikosti vozila. Pri renaultu je to big deal, pri drugih znamkah pa tega ni problema ni.Pa ti veš, koliko razredov višje od clia je talisman? Tam gor se že spodobi, da klima približno dela.
Pri mojem fordu je to OK.Pri Fordu je še bolje to da (vsaj pri starejših modelih), ko ugasneš radio, izključiš tudi BT za pogovor.
Boš povedala za sredinsko ogledalo v c4 če moti pogled na cesto, ? je namenjen da neveš da polovico stvari ne dela = sarkazem? Mal me detektor za=bava...
polizdelki pač, alfa je včasih prevzela klic tudi če sem sedel 10m stran v pisarni
ti kašno alfo si pa mel, če ni skrivnost?polizdelki pač, alfa je včasih prevzela klic tudi če sem sedel 10m stran v pisarni
pokvarjenoti kašno alfo si pa mel, če ni skrivnost?
145, 147, gtti kašno alfo si pa mel, če ni skrivnost?