Kodiaq? Ziher imaš ful izkušenj s servisi. Koga odsvetuješ?
Mija?Stari, če se ti ni prej dvignil v želodcu po tisti babi v prodaji ti vseeno čestitam, da si toliko časa vztrajal.
saj jajca so z vsemi... mam v familiji enega v vrhu avtohiše, ki prodaja in servisira različne znamke... pa izveš, da na alterju najbolj čislana znamka iz daljnjega vzhoda tudi ni to, kar na forumu prodajajoevo sem ga čakala, kdo bo prvi... sama jajca z avtom za 30k€ in potem silver lining - kaj bi šele bilo, če bi bil francoz...
To je nekaj narobe z vašim avtom.Jaz sem z mojim Superbom izredno zadovoljen po skoraj 4 letih. Ja sem imel eno težavo z mehatroniko menjalnika, ki pa so jo uredili v garanciji. Smo sedaj še Kamiqa za boljšo polovico dobili in zaenkrat je super drugi avto.
Tudi s servisom sem zaenkrat zadovoljen.
Jaz mojega vozim v Panjan Trebnje. Sem zadovoljen z njimi. Pa smo tudi kar na ti.Kateri servis?
Ne, ne... tudi jaz pričakujem da je vse tip top, pa to ne samo pri novem avtu, tudi pri 10 let starem.ne vem, mogoče sem pa jaz neumen pa tečen, ker pričakujem, da bo pri novem avtu vse delalo brez bedarij, ki jih povzroča elekrtronika, pogosto ali manj pogosto
pri mojem avtu ni bilo nikdar nič blazno resnega, bedarij pa tečnarij pa kar nekaj
aja prejšnji teden se peljem lagano 120 po AC s tempomatom... pa me avto pozdravi... SOS klic aktiviran furam mrtvo hladen dalje, pa se je čez par sekund premislil