Tudi meni samo pozimi. To je to pol. Vedno huje bo in vedno pogosteje. Probaj vklopiti gretje volana, se bo samo še stopnjevalo.
Komplicirali niso, so bili pa nesposobni. Dvakrat sem čakal na termin, dvakrat samo nekaj poupdejtali kar ni pomagalo. Ko sem štartal s parkinga je že piskalo. Potem sem popizdil totalno in so rekli, aja ok, zgleda da bo res treba nov volan. Čakal sem dober mesec na termin, kličem en dan pred terminom da pridem zjutraj da naj čaka nadomestno vozilo, ker me zadnjič ni. Pravijo, da ga nimajo. Super. Pripeljem avto, ga pridem iskat čez en dan. Mi rečejo, da niso menjali volana, ker je tovarna rekla, da je rešitev novi update in so ga naredili. Rečem super, bolje update kot pa nov volan. Pridem domov in PIIIP, PIIIP isti error.
Pokličem in jih pošljem v krščen duš. Pravijo ok, bomo res volan menjali. Rečem ok pridem jutri. Rečejo nimajo volana. JA KAKO A NI BILO ŠE VČERAJ MIŠLJENO DA MI GA MENJATE? Ja ampak ga pol niso niti naročili. Ja zakaj sem pa pol čakal en mesec na jebeni update ki ni delal???? Vprašam kdaj bo volan. Pravijo 3-4 dni. Čez 4 dni rečejo, še en teden. Čez en teden, rečejo čez 2 tedna. Čakal sem še en mesec.
Volan so končno menjali, napaka se je po dobrih dveh mesecih konstantnega piskanja odpravila. Nikoli več ne stopim k Škerjancu.