Strpni Slovenci

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
V tem vidiš problem samo ti in tisti, ki so delali "raziskavo".

Jaz z mojo lastnino lahko počnem kar hočem in jo oddam/prodam komur hočem.

Kapiš?
Drži (in nikjer nisem napisal drugače). Zaradi mene lahko oddajaš nepremičnino na podalgi volilnih lističev - ko ti ne bo več zneslo, se boš že prilagodil.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Žal pa je tako pa če si priznate ali ne, da je ogromno južnakov, ki živijo tukaj pooden, nimajo osnove bontona, so težavni... in takih osebkov jaz nebi dajal v svoje stanovanje ali imel kakršenkoli posel z njimi. In ja tudi med slovenci je ogromno osebkov s katerim nočem imeti nič!
In s tem nisi povedal nič oz. povedal si, da je med vsemi ljudmi precej veliko težakov. Ta tema pa govori eksplicitno o tem, da Slovenci menijo, da je delež težakov med 'bivšo jugo' večji.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Žal pa je tako pa če si priznate ali ne, da je ogromno južnakov, ki živijo tukaj pooden, nimajo osnove bontona, so težavni... in takih osebkov jaz nebi dajal v svoje stanovanje ali imel kakršenkoli posel z njimi. In ja tudi med slovenci je ogromno osebkov s katerim nočem imeti nič!
In s tem nisi povedal nič oz. povedal si, da je med vsemi ljudmi precej veliko težakov. Ta tema pa govori eksplicitno o tem, da Slovenci menijo, da je delež težakov med 'bivšo jugo' večji.

Pa smo spet tam; odpri črno kroniko, kjer je 3/4 imen od do£ in ne rabiš nobenega mnenja Slovencev.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
V tem vidiš problem samo ti in tisti, ki so delali "raziskavo".

Jaz z mojo lastnino lahko počnem kar hočem in jo oddam/prodam komur hočem.

Kapiš?
Drži (in nikjer nisem napisal drugače). Zaradi mene lahko oddajaš nepremičnino na podalgi volilnih lističev - ko ti ne bo več zneslo, se boš že prilagodil.
In zakaj te potem tako grozno skrbi za biznis najemodajalcev?

Zakaj se raje ne vtakneš v tiste, ki se tako radi vtikajo v biznise drugih?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Mene prav nič ne skrbi: odprl sem temo, vsul se je plaz rasističnih/ksenofobnih/nazi komentarjev in osebno ne mislim biti tiho.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Glede na povprečen nivo debate na alterju lahko rečeš, da je bila tema 'Ali naj tankam 95 ali 98 oktanski bencin?' odprta z namenon izzivanja. Temo sem odprl zato, ker je raziskava zelo zanimiva.

Seveda, precej uporabnikov alterja je pristašev nazi-like ideologije - ko jim to jasno pokažeš, se ponavadi zatečejo k good old fashioned argumentu 'troollll'.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Mene prav nič ne skrbi: odprl sem temo, vsul se je plaz rasističnih/ksenofobnih/nazi komentarjev in osebno ne mislim biti tiho.
Odprl si slovenofobno temo in temu primerni so odzivi.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Seveda, precej uporabnikov alterja je pristašev nazi-like ideologije - ko jim to jasno pokažeš, se ponavadi zatečejo k good old fashioned argumentu 'troollll'.
Če rasizem oz. nestrpnost do drugačnih od svojih enačiš z nacizmom, potem ti povem eno novico: velika večina svetovnega prebivalstva so nacisti. Kaj pa zdaj?
smirk-1.gif

Klinc pa tiste raziskave doktorjev papirnih znanosti, ki ne vedo v realnosti, kaj je svet okoli njih.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.353
3.039
113
Lublana
Obišči stran
Citat:

Tema govori o tem zakaj se mnogi najemodajalci izogibajo južnakov. Zato, ker so po večini težavni. Kaj ni jasno?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Če rasizem oz. nestrpnost do drugačnih od svojih enačiš z nacizmom, potem ti povem eno novico: velika večina svetovnega prebivalstva so nacisti. Kaj pa zdaj?
smirk-1.gif
I couldn't agree more - nikoli nisem rekel, da so drugi kaj boljši od nas.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Tema govori o tem zakaj se mnogi najemodajalci izogibajo južnakov. Zato, ker so po večini težavni. Kaj ni jasno?
Jasno je, da si to trditev povlekel iz riti.

p.s. Zakaj pa so po tvoje 'južnjaki' težavnejši: geni, kultura, kaj tretjega?

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Kultura, navade. Veliko pogostje ti bojo npr. kadili v stanovanju. Se vec je tega. Ce si kupil stanovanje je vendarle logicno, da bos zelel, da ostane cim boljse. Cez nekaj let bos lahko ponovno iskal najemnike.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Jaz? Vi pišete, da imajo Balkanci neke kolektivne lastnosti - eno smo že rešili: če te motijo kadilci, poveš, da je stanovanje izključno za nekadilce, nima nobene veze z nacionalnim poreklom. Next.