Drži (in nikjer nisem napisal drugače). Zaradi mene lahko oddajaš nepremičnino na podalgi volilnih lističev - ko ti ne bo več zneslo, se boš že prilagodil.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
V tem vidiš problem samo ti in tisti, ki so delali "raziskavo".
Jaz z mojo lastnino lahko počnem kar hočem in jo oddam/prodam komur hočem.
Kapiš?
In s tem nisi povedal nič oz. povedal si, da je med vsemi ljudmi precej veliko težakov. Ta tema pa govori eksplicitno o tem, da Slovenci menijo, da je delež težakov med 'bivšo jugo' večji.Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Žal pa je tako pa če si priznate ali ne, da je ogromno južnakov, ki živijo tukaj pooden, nimajo osnove bontona, so težavni... in takih osebkov jaz nebi dajal v svoje stanovanje ali imel kakršenkoli posel z njimi. In ja tudi med slovenci je ogromno osebkov s katerim nočem imeti nič!
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
In s tem nisi povedal nič oz. povedal si, da je med vsemi ljudmi precej veliko težakov. Ta tema pa govori eksplicitno o tem, da Slovenci menijo, da je delež težakov med 'bivšo jugo' večji.Citat:
Žal pa je tako pa če si priznate ali ne, da je ogromno južnakov, ki živijo tukaj pooden, nimajo osnove bontona, so težavni... in takih osebkov jaz nebi dajal v svoje stanovanje ali imel kakršenkoli posel z njimi. In ja tudi med slovenci je ogromno osebkov s katerim nočem imeti nič!
In zakaj te potem tako grozno skrbi za biznis najemodajalcev?Citat:
Drži (in nikjer nisem napisal drugače). Zaradi mene lahko oddajaš nepremičnino na podalgi volilnih lističev - ko ti ne bo več zneslo, se boš že prilagodil.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
V tem vidiš problem samo ti in tisti, ki so delali "raziskavo".
Jaz z mojo lastnino lahko počnem kar hočem in jo oddam/prodam komur hočem.
Kapiš?
socijalno ogroženim s kučama trokatnicama v Bosni?Citat:
Noup - stanovanja dodelimo socialno ogroženim in ne priseljencem.
Odprl si slovenofobno temo in temu primerni so odzivi.Citat:
Mene prav nič ne skrbi: odprl sem temo, vsul se je plaz rasističnih/ksenofobnih/nazi komentarjev in osebno ne mislim biti tiho.
Če rasizem oz. nestrpnost do drugačnih od svojih enačiš z nacizmom, potem ti povem eno novico: velika večina svetovnega prebivalstva so nacisti. Kaj pa zdaj?Citat:
Seveda, precej uporabnikov alterja je pristašev nazi-like ideologije - ko jim to jasno pokažeš, se ponavadi zatečejo k good old fashioned argumentu 'troollll'.
Citat:
Noup - stanovanja dodelimo socialno ogroženim in ne priseljencem.
Citat:
In s tem nisi povedal nič oz. povedal si, da je med vsemi ljudmi precej veliko težakov. Ta tema pa govori eksplicitno o tem, da Slovenci menijo, da je delež težakov med 'bivšo jugo' večji.
I couldn't agree more - nikoli nisem rekel, da so drugi kaj boljši od nas.Citat:
Uporabnik keber pravi:
Če rasizem oz. nestrpnost do drugačnih od svojih enačiš z nacizmom, potem ti povem eno novico: velika večina svetovnega prebivalstva so nacisti. Kaj pa zdaj?
Jasno je, da si to trditev povlekel iz riti.Citat:
Tema govori o tem zakaj se mnogi najemodajalci izogibajo južnakov. Zato, ker so po večini težavni. Kaj ni jasno?