Strpni Slovenci

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik capl pravi:
jugoslovanizacija Slovenije je zame dejstvo pa ekonomski genocid nad Slovenci tudi,
osamosvojitev je pa prevara, ker se jim je enostavno škoda zdelo razbit nekaj, če lahko to ukradejo in prodajo.
seveda fejk osamosvojitiev ni bila mogoča brez domačih izdajalcev, zato so bili pa tako zelo dobro nagrajeni s privatizacijskim izplenom.

torej... dejansko so osamostvojitelji (po njihovih beseda Jansa & Co) dejansko prevaranti ,ki so nasopali komuniste (baje je to Kucan & Co) da izvedejo osamosvojitev da bi lahko desnica in/ali levica izvedla genocid

cilj osamosvojitve (odhoda iz YU) je bila pa seveda jugoslavizacija

kje vas najdejo
stupid-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Kdo pa tistih 90% izbeglic, ki se niso hoteli vrnit in so ostali tu, preživlja
bonk.gif

za tist komentar se pa ne sekiraj, za ciljno skupino je čist dober in ji tudi dol visi, če se ti strinjaš z njim al ne

"izbeglice" so se bolj ali manj vse vrnile (pa ce so zeleli ali ne) ,ker so se tudi vsi centri zaprli..... Zdavnaj.

Vecina izbeglic iz tistega casa je itak pokojnih ,ker je so v centrih bili vecinom starci.. Cisto informativno seveda preden zapises se kak kretenizem.
pa ka misliš, da smo sami idioti brez spomina, al ka,...kaki sami stari
bonk.gif

....pa kolk se jih je vadilo na zakon, da lahko ostanejo do končanega šolanja otrok in zaradi enga otroka ostane cela familija.....po tolkih letih zavlačevanja, so pa seveda dobili še državljanstva od totih naših
uf-1.gif

pa ne me jebat s takimi.......
v Sloveniji jih je ostalo 90% in imajo danes že davno vsi državljanstva in socijalno
Avstrija pa ja, oni so jih pa odpravili takoj, ko je bilo možno....

dej dej ....ko se samo spomnim incidenta, ko so ŠTRAJKALI
bonk.gif
ko se niso hoteli preselit iz enega centra v drugega ....
pa ne me jebat
bonk.gif

aja.....sej ne vem kak bi ti razložu......
rečmo da si se ločil z babo,.....pred ločitvijo je živela pri tebi samo baba, po ločitvi bi se pa priselila še njena mama in stara mama.........kerga butla na svetu lahko prepričaš, da to ni bila fejk ločitev?
ja , sej vem , -večino Slovencev, samo mi smo tolk butasti,...ampak ne vsi
ne-ne-1.gif

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Kdo pa tistih 90% izbeglic, ki se niso hoteli vrnit in so ostali tu, preživlja
bonk.gif

za tist komentar se pa ne sekiraj, za ciljno skupino je čist dober in ji tudi dol visi, če se ti strinjaš z njim al ne

"izbeglice" so se bolj ali manj vse vrnile (pa ce so zeleli ali ne) ,ker so se tudi vsi centri zaprli..... Zdavnaj.

Vecina izbeglic iz tistega casa je itak pokojnih ,ker je so v centrih bili vecinom starci.. Cisto informativno seveda preden zapises se kak kretenizem.
pa ka misliš, da smo sami idioti brez spomina, al ka,...kaki sami stari
bonk.gif

....pa kolk se jih je vadilo na zakon, da lahko ostanejo do končanega šolanja otrok in zaradi enga otroka ostane cela familija.....po tolkih letih zavlačevanja, so pa seveda dobili še državljanstva od totih naših
uf-1.gif

pa ne me jebat s takimi.......
v Sloveniji jih je ostalo 90% in imajo danes že davno vsi državljanstva in socijalno
Avstrija pa ja, oni so jih pa odpravili takoj, ko je bilo možno....

dej dej ....ko se samo spomnim incidenta, ko so ŠTRAJKALI
bonk.gif
ko se niso hoteli preselit iz enega centra v drugega ....
pa ne me jebat
bonk.gif

aja.....sej ne vem kak bi ti razložu......
rečmo da si se ločil z babo,.....pred ločitvijo je živela pri tebi samo baba, po ločitvi bi se pa priselila še njena mama in stara mama.........kerga butla na svetu lahko prepričaš, da to ni bila fejk ločitev?
ja , sej vem , -večino Slovencev, samo mi smo tolk butasti,...ampak ne vsi
ne-ne-1.gif

katero skupino pa predstavljas? ti ves kdaj je bil zadnji center zaprt? na podlagi cesa bi pa ostal? prejemal karkoli?
stupid-1.gif

Po koncu vojne so se morali vsi iz federacije vrniti takoj, tisti "rs" so pa praviloma ze pred koncem sli naprej. Na lokaciji zadnjega. centra je ze nekaj casa nova soseka. Ce je kdo ostal (pa tukaj govorimo o nekaj posameznikih) mora danes zivet od svojih rok.
Drzavljanstva so dobili tisti ,ki so izpolnjevali pogoje po novem zakonu. Spet govorimo o nekaj posameznikih.

Recimo neka vukojebina ala Svica pa je mnogim dovolila da ostanejo v drzavi pa kljub temu niso propadli. Begunci naceloma zivijo bolje od delavcev v SLO.
smirk-1.gif

Kje pobiras te nebuloze btw? Nek poseben newsletter?
stupid-1.gif