Strpni Slovenci

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ja saj ni problema
smile-1.gif
Samo pac mnogi srbi kadijo in zato izpadejo.
In potem zelijo nekateri vsiliti lastnikom stanovanj, da jih sprejmejo. Tu je problem. V teh, ki zelite diktirati lastnikom, koga bojo vzeli v 100k vredno stanovanje.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Ja, Srbi so v svetovnem vrhu po porabi cigaret. Bosanci so pa recimo za Slovenci - vendar še enkrat, ko oddajaš stanovanje, te zanima, ali oseba kadi, ne pa, kako se konča njen priimek.

Aja, nisem vedel, da je to nek splošen problem, ljudje, ki se pišejo na 'iæ', in se vsiljuejo v stanovanja.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
Pa recimo rečeš, da v stanovanju nočeš, da govorijo srpski. A to potem pomeni da si ksenofob?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Jaz? Vi pišete, da imajo Balkanci neke kolektivne lastnosti - eno smo že rešili: če te motijo kadilci, poveš, da je stanovanje izključno za nekadilce, nima nobene veze z nacionalnim poreklom. Next.

Citat:

KUP STANOVANJE PA DAJ ČEFURJE NOT, JEBOTI .....

Mislim, da ti je ta vse odgovoril. Tema se lahko zaklene.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.141
-8.781
113
Citat:
Jaz? Vi pišete, da imajo Balkanci neke kolektivne lastnosti - eno smo že rešili: če te motijo kadilci, poveš, da je stanovanje izključno za nekadilce, nima nobene veze z nacionalnim poreklom. Next.
Kdo je ta vi
confused-1.gif

In ja, kaj jaz morem, če ima več balkancev nezaželene lastnosti? Pač tako je. In ne odpadejo ker so balkanci, ampak ker kadijo(ali kakšen drug xyz razlog, ki lastniku stanovanja ni ok)

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Seveda, tudi sam sem videl študijo, ki dokazuje, da ima večina Balkancev enake, negativne lastnosti (ie kradejo, kadijo ...)

jest5

Guru
18. avg 2007
26.141
-8.781
113
Dajva še na stopnji vrtca, da ti bo bolje razumljivo
smirk-1.gif

Pa da ne bo prevelike zmede, dajva zanemariti če ostalih 100+ razlogov, zakaj nekdo ne doda stanovanja in se osredotočiva le na kajenje.

Lojz oddaja stanovanje. Na ogled pride 5 Slovencev(od tega 4 kadijo) in 2 južna(oba kadita). Lojz odda stanovanje Slovencu nekadilcu.
Ti boš začel nalagat, da južna nista dobila stanovanja, ker sta južna.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.353
3.039
113
Lublana
Obišči stran
Citat:

Jasno je, da si to trditev povlekel iz riti.

p.s. Zakaj pa so po tvoje 'južnjaki' težavnejši: geni, kultura, kaj tretjega?

Ajoj! Kako se nekateri delajo butaste
bonk.gif
. Srbi v srbiji niso nič slabši od slovencov, prav tako bosanci v bosni niso nič slabši od slovencev in tako naprej...ampak tisti, ki pa pridejo živeti sem ali pa kam drugam v evropo pa so v veliki meri slabši od ostalega prebivalstva države kamor so prišli. Zakaj Jugosov nikjer v evropi ne marajo? Ker so problematični, lopovi, kriminalci, mafijci...
In še enkrat, jaz in tudi mnogi drugi nimamo problemov s tem kakšen priimek kdo nosi! Jaz imam nekaj znancev in prijateljev, ki izhajajo iz Juge pa me nič ne motijo, ker so v redu vklopljeni v našo družbo, niso problematični...na kratko, niso čefurji! In takim bi jaz tudi stanovanje oddal. Čefurja, ki pa pride na ogled stanovanje in se že takrat obnaša, kot da je njegovo pa lahko samo še do vrat pospremim pa če tudi mu v osebni piše Janez Novak.
Je zdaj kaj bolj jasno?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
govoriti srpsko,je podobno kot kaditi..narobe si razumel.ampak to ni nič novega.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Lojz oddaja stanovanje. Na ogled pride 5 Slovencev(od tega 4 kadijo) in 2 južna(oba kadita). Lojz odda stanovanje Slovencu nekadilcu.
Jaz tega ne bom rekel - Lojz je oddal stanovanje nekadilcu.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
govoriti srpsko,je podobno kot kaditi..narobe si razumel.ampak to ni nič novega.
Tule te pa ne bom pustil, napisal si:
Citat:
Pa recimo rečeš, da v stanovanju nočeš, da govorijo srpski. A to potem pomeni da si ksenofob?
Na moj komentar, da si v tem primeru najprej i.diot, si odgovoril:
Citat:
zakaj? to je podobno kot kajenje.
Torej je po tvoje to, da kadiš, 'podobno' temu, da si Srb?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Ajoj! Kako se nekateri delajo butaste
bonk.gif
. Priseljenci v Sloveniji, ki prihajajo iz bivše Juge so v veliki meri problematični to je dejstvo.
Dejstvo, dokazano kje? V Slovenskih novicah na strani Črna kronika?

Citat:
Zakaj Jugosov nikjer v evropi ne marajo? Ker so problematični, lopovi, kriminalci, mafijci...
prosim, če si eksakten: koliko 'jugosov' je mafijcev, lopovov, kriminalcev?

Citat:
In še enkrat, jaz in tudi mnogi drugi nimamo problemov s tem kakšen priimek kdo nosi! Jaz imam nekaj znancev in prijateljev, ki izhajajo iz Juge pa me nič ne motijo, ker so v redu vklopljeni v našo družbo, niso problematični...
It's OK, I'm not a racist, I've got a friend who's black.

Citat:
na kratko, niso čefurji! In takim bi jaz tudi stanovanje oddal. Čefurja, ki pa pride na ogled stanovanje in se že takrat obnaša, kot da je njegovo pa lahko samo še do vrat pospremim pa če tudi mu v osebni piše Janez Novak.
Je zdaj kaj bolj jasno?
Torej te motijo ljudje, ki se ne znajo obnašati, pri čemer sta v tvojem vesolju množica 'Balkanci' in 'čefurji' v preseku.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.141
-8.781
113
Citat:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Jaz tega ne bom rekel - Lojz je oddal stanovanje nekadilcu.
Pa točno to trdiš v tej temi

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
kdo je omenjal Srbe, pravim da je isto kot če nekdo govori srbsko..oboje ne zgleda in je nevarno za zdravje.
evil.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Dejansko si v tej temi rasist ti - vztrajno trdiš, da je Slovenec avtomatsko nestrpen, če vidi drug narod. Medtem ko so nekateri res taki, večina ni. Ampak ti apliciraš na vse Slovence.

Daj apliciraj kar na vse: Srbi ne marajo Albancev, Grki Makedoncev (no, teh itak nihče ne mara), Bolgari Romunov (aja, ti tudi niso ravno priljubljeni pri ostalih), Šiiti Sunitov, Hutuji ne marajo Tutsijev in tako dalje. Ves svet je en velik rasizem. In ti si se zdaj spravil na Slovence, ki so eni od bolj prilagodljivih na tem svetu.
Res, kaj dela danes nerazgledanost.
smirk-1.gif