Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Jaz? Vi pišete, da imajo Balkanci neke kolektivne lastnosti - eno smo že rešili: če te motijo kadilci, poveš, da je stanovanje izključno za nekadilce, nima nobene veze z nacionalnim poreklom. Next.
Citat:
KUP STANOVANJE PA DAJ ČEFURJE NOT, JEBOTI .....
Kdo je ta viCitat:
Jaz? Vi pišete, da imajo Balkanci neke kolektivne lastnosti - eno smo že rešili: če te motijo kadilci, poveš, da je stanovanje izključno za nekadilce, nima nobene veze z nacionalnim poreklom. Next.
Najprej i.diot, potem ksenofob.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Pa recimo rečeš, da v stanovanju nočeš, da govorijo srpski. A to potem pomeni da si ksenofob?
Citat:
Jasno je, da si to trditev povlekel iz riti.
p.s. Zakaj pa so po tvoje 'južnjaki' težavnejši: geni, kultura, kaj tretjega?
Jaz tega ne bom rekel - Lojz je oddal stanovanje nekadilcu.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Lojz oddaja stanovanje. Na ogled pride 5 Slovencev(od tega 4 kadijo) in 2 južna(oba kadita). Lojz odda stanovanje Slovencu nekadilcu.
Ti boš začel nalagat, da južna nista dobila stanovanja, ker sta južna.
Tule te pa ne bom pustil, napisal si:Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
govoriti srpsko,je podobno kot kaditi..narobe si razumel.ampak to ni nič novega.
Na moj komentar, da si v tem primeru najprej i.diot, si odgovoril:Citat:
Pa recimo rečeš, da v stanovanju nočeš, da govorijo srpski. A to potem pomeni da si ksenofob?
Torej je po tvoje to, da kadiš, 'podobno' temu, da si Srb?Citat:
zakaj? to je podobno kot kajenje.
Dejstvo, dokazano kje? V Slovenskih novicah na strani Črna kronika?Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Ajoj! Kako se nekateri delajo butaste. Priseljenci v Sloveniji, ki prihajajo iz bivše Juge so v veliki meri problematični to je dejstvo.
prosim, če si eksakten: koliko 'jugosov' je mafijcev, lopovov, kriminalcev?Citat:
Zakaj Jugosov nikjer v evropi ne marajo? Ker so problematični, lopovi, kriminalci, mafijci...
It's OK, I'm not a racist, I've got a friend who's black.Citat:
In še enkrat, jaz in tudi mnogi drugi nimamo problemov s tem kakšen priimek kdo nosi! Jaz imam nekaj znancev in prijateljev, ki izhajajo iz Juge pa me nič ne motijo, ker so v redu vklopljeni v našo družbo, niso problematični...
Torej te motijo ljudje, ki se ne znajo obnašati, pri čemer sta v tvojem vesolju množica 'Balkanci' in 'čefurji' v preseku.Citat:
na kratko, niso čefurji! In takim bi jaz tudi stanovanje oddal. Čefurja, ki pa pride na ogled stanovanje in se že takrat obnaša, kot da je njegovo pa lahko samo še do vrat pospremim pa če tudi mu v osebni piše Janez Novak.
Je zdaj kaj bolj jasno?
Pa točno to trdiš v tej temiCitat:
Jaz tega ne bom rekel - Lojz je oddal stanovanje nekadilcu.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Lojz oddaja stanovanje. Na ogled pride 5 Slovencev(od tega 4 kadijo) in 2 južna(oba kadita). Lojz odda stanovanje Slovencu nekadilcu.
Ti boš začel nalagat, da južna nista dobila stanovanja, ker sta južna.