število partnerjev

iceman47

Pripravnik
29. jan 2008
194
0
16
89
dežela leda, brrrrrrrrrrr
Ker je to svobodna dežela in imamo pravico povedat svoje mnenje? najbolj zate, da si nabaviš psička pa njega komandiraj
smirk-1.gif

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.368
88
48
Če bi znal brati med vrsticami, bi razumel, da se Bitch zaveda svojih napak storjenih v preteklosti in da ne potrebuje še nekoga, ki bi jo na to opominjal...
grin1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
hysterical-1.gif

Še eno (ne?)umesno vprašanje, k vidm, da se ena od uporabnic dokaj spozna na zadevo...

Je možnost katerekoli okužbe tudi, če imaš analni sex? Predpostavljamo, da nepoznaš ženske...

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Citat:
Je možnost katerekoli okužbe tudi, če imaš analni sex? Predpostavljamo, da nepoznaš ženske...

ja itak...za žensko še toliko večja....

ne vem, zakaj bi bil kdo proti testiranju. Pač, predno začne seksat brez kondoma, naj gre na krvodajalsko, kjer ti itak vse preverijo (drugače rabiš napotnico za hepatits c se mi zdi). Sicer malo dlje čakaš, da ti povejo, če je kaj narobe, a zihr je zihr. Do takrat pa s kondomom
wink-1.gif
Jst sm že tut po enem tednu poslala tipa na testiranje za hiv, pa čeprav se mi ni zdel nič sumljiv.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Aja, testiranja so zakon. No, potem pa si pa pa še to preberi , pa boš videla, kok fajn so testiranja, še posebej ko so pozitivna.....

Ta je pa zmagala.
aplauz.gif
Bolš da neveš pa jih po možnosti še nekaj ukužiš kot pa da izveš in se greš zdravit.

Kaj pa recimo, da bi izvedeli, da ste na testu pozitivni. Recimo HIV. A bi imeli tok jajc in se izpostavili in o tem obvestili vse prejšnje partnerje s katerimi ste imeli nezaščitene odnose? To more bit tud jeba.

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
analno... ja... genitalni herpes (to mi prvo pade na pamet) ... za žensko... sam baje da se tut moški lahko "okužjo" in pol to prenašajo naprej...
drgač pa je SPB toooolk, da pr One night standih itak uporablat kondom... pa ne mi zdej o lizanju čez šipo pa to pa ono... itak je takrat taka potreba, da se še ve ne da maš gumico gor... ne se nek zmišljevat...
čis drgač je pr rednih partnerjih, itak...
sam lih na račun takih razmišljanj, da je kondom bljak in to, je tolk bolezni...
(ja itak, sej smrdi pa to pa ono... sam rajš to, k pa da fašem kej!!!)

qbm

Pripravnik
1. sep 2007
160
0
16
Citat:
Uporabnik NeGrA pravi:
drgač pa je SPB toooolk, da pr One night standih itak uporablat kondom... pa ne mi zdej o lizanju čez šipo pa to pa ono... itak je takrat taka potreba, da se še ve ne da maš gumico gor... ne se nek zmišljevat...
čis drgač je pr rednih partnerjih, itak...
sam lih na račun takih razmišljanj, da je kondom bljak in to, je tolk bolezni...
(ja itak, sej smrdi pa to pa ono... sam rajš to, k pa da fašem kej!!!)
Kako da se vsi zanašate na kondom, jaz ga sicer Vedno uporablam, ampak bolj zarad ne-oploditve kot bolezni. Pri orali se ravno tako lahko okužiš, pa kakšna ranica od britja...
Do ONS mi nekako ni, rajš mam 'frendice' in še z nobeno nisem sexal samo enkrat. za ekstazo si je treba cajt vzet
wink-1.gif

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Nkol preveč prakticiral one nigt varijant, ni mi blo nkol, ni mi neki filing, rajši počasno spoznavanje etc, drgač pa itak gumica...!!!!!!

No motla bi me recimo cifra 30++ pri 24 letni deklci rečmo, ajde.

Nazadnje urejeno:

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Mene bi dost manjša cifra motla. Ni pa nujno če jih je tok mela, da je kao bolj iskušena. Ponavad so tiste ki so mele par resnih zvez bolje iskušene.

iceman47

Pripravnik
29. jan 2008
194
0
16
89
dežela leda, brrrrrrrrrrr
ksz

Nevem zakaj se nekateri toliko ubadate z manjšimi ciframi punc. Neglede na to koliko tipov ima za samo ( ali pa koliko punc ima tip za sabo), vse se da naučit. Torej namesto, da se ste domišljavi, se posvetite svojim puncam/fantom. Meni je popolnoma vseeno, če bom njen prvi, drugi ali pa peti. Vedno se imamo. lepo

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
ok, sej ni nč 100% zaščita, itak da ne... loh maš lih smolo pa te una ranica zaj.ebe...
sej js tut nek ne prakticiram one night standov... sam se je pa zgodilo da sm človeka poznala recmo 2, 3 dni... simpatičn u nulo... sam ej, njegova preteklost mi ni bla znana... tko da je sam gumica padla... ne grem se js teh igrc !!!
itak pa da se lahko okužiš tut z oralo (najbolš da se vsi v plastiko ovijemo, pa bomo vsi zdravi...
cool-1.gif
) ...
drgač pa kar se tiče kondoma, seksa z "neznanci" in podobno... z gumico vsaj zmanjšaš tveganje, če ne druzga...

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Ma jebesh to, pol ni kvalitete, neznanci and stuf.....z kondomom pa itak, ako že...

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
tut tipi se lahko pomoje z analo...sej kožica je tko ranljiva zadeva, da kaj kmalu lahko pride do ranice in hopla, SPB je tu. Je pa tut odvisno od splošnega zdravstvenega stanja osebka...recimo pri ženski je večja možnost okužbe, če je bolj šibkega zdravja ipd.