število partnerjev

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
čigava rit to tolk trga? a ima kera zobe v riti?
grin1.gif

deejay2

Zelenc'
14. jan 2008
28
0
1
Realno gledano je tako, da tud ce imas resno zensko, je najbolje ce tud takrat s kondomom. Nikoli nisi 100%, da tvoja ni okuzena s kakim HIV-om oz. da ima se kakega fukaca, ki jo morebiti lahko okuzi s HIV-om. A rajsi reskirate? Jest vem da ne!

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Če ima ženska veliko število spolnih partnerjev za sabo mi to samo pove, kako velika cipa je v resnici oziroma da se rada goni vsepovprek, ter boš verjetno tut ti sam postal samo ena izmed njenih številk.

Če ima pa tip veliko število spolnih partneric, mi pa samo pove da je ta človek velik Jack oziroma jebach velikega kova.

hysterical-1.gif

To je moje mišlenje
evil.gif

hysterical-1.gif

Fajn je, če si najdeš nekoga nedolžnega ane
evil.gif

Nazadnje urejeno:

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
A spartnerjem živimo za prihodnost ali za preteklost ?
Tako je, za prihodnost in kakšno vezo ima, da izvemo ta podatek oz. da silimo v partnerja, ter se pogovarjamo o tem ? Normalno, da nanese pogovor o tem, ampak to se zgodi enkrat v življenju, da partnerja na začetku zveze vprašamo koliko jih je imel/a .
Pogrevati stare stvari o zadevah, ki so se dogajale pred vajino zvezo dejansko nima smisla, ker lahko med nekaterimi partnerji povzročijo spore in nehote pri nekaterih prihaja v primeru kakšnega prepirčka naprej metanje prejšnjih zvez.
Dejansko je to od človeka do človeka odvisno ali želi to vedeti in ali se želi o tem sploh pogovarjat. Se pa strinjam za današnjo mladino, da je to velik problem, saj kot je nekdo že omenil je tukaj vrsto nalezljivih bolezni, tako da je v današnjem času resnično dobro vedeti, kakšne veze in predvsem z kakšnimi je imel vaš partner odnose pred vami.
V starih časih ne rečem da bolezni ni bilo, ampak sigurno niso bile tako na udaru kot so danes.

Vsekakor pa sem za sproščen, odprt predvsem pa odkrit pogovor z partnerjem tudi o teh zadevah. Konec koncev si partnerja ne izbiramo za mesec ali dva, temveč za celo življenje in zakaj bi takšna tema bila tabu. Se pa strinjam tudi to, da se o teh zadevah pogovoriš enkrat in nič več in stvari ne pogrevaš.

Lep pozdrav

deathtotal

Zelenc'
30. avg 2010
7
0
1
Hm, prebral sem tole temo, kar zanimiva debata. Punco imam 4 leta, sedaj je stara 25. Ko sma prišla skupaj je fukala baje z okrog 25 tipi torej do svojega 21 leta, zame je ta cifra srhljiva, gonla se je okol 100 na uro, men je sicer rekla, da me ni prevarala, sam ne verjamme najbolj. Vse kar jih tako poznam na videz al pa kr dobr so jo pofukal, bojim se da je cifra še večka..

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.178
3.639
113
Marlbor
Počakajmo alkohilika, da doda "kurva ostane kurva za vedno" in ti bo vse jasno.
grin1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.617
3.069
113
v lokalni ostariji
točn tko deathtotal kurva ostane zmer kurva! ti lohk še tko se matraš, če je prej fukala z 4, 5 na leto (ali več) bo zdej tudi! ne skrbi! ona te lohk še tko prepričuje da se je spremenila pa se NI!

pač kurva ostane kurva! to ji je v telesu

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.096
454
83
45
dolenska
In kaj zdaj? Al jo mej al pa pust, če te njena cifra boli.
Sam tle sem prov devičnik
tongue-1.gif
. Čez 10ko nisem prišel, pa se niti mal ne sekiram. Kolk jih je mela moja? Mal manj kot jaz, pa kaj. Sva poročena, imava otroka, doma narejenga, še eden je na poti, tut doma narejen. Sej se vsak odloč za partnerja, ki mu ustreza, ne kaj drugi mislijo. Sej teh cajtov ni več, da bi tastari odločal koga boš mel.
No, me ne moti koliko jih je partnerka. Kaj čem, prej bi me najdla, pa bi jih manj mela
tongue-1.gif
.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.617
3.069
113
v lokalni ostariji
deathtotal: ni šans ne bo se spremenila

če bi se le lahko... jah jst bi ji že verjel sam se ne spremeni... morda 1% da se jih...

vsak upa sam se ne spremenijo.. kurve so kurve in ostanejo kurve

jest5

Guru
18. avg 2007
26.072
-8.771
113
Če je nimfa, potem ni šans za spremembo
evil.gif

Če ni imaš pa nekaj malega šans, da jo spraviš na prava pota.
Ali pa preprosto poiščeš eno bolj normalno