Jst se pa zdj, ko sm se mlad, dost cuvam in ko bom starejsi bom tolk dobr, da bom lahk mlajse pumpu

Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Sem se zgrozila, ko sem slišala, da je bil tip pri svojih 25-ih s prvo (pač dolgoročna zveza)![]()
Sama sem namreč mnenja, da se kvaliteta pridobi s kvantiteto. In običajno je tako, da če da tip več žensk skoz, da potem tut ve kako se čemu streže![]()
Se ne obremenjujem kolk jih je pred mano podru...če želi govort o tem, naj mi pove, če ne želi, pač ne. Glavno je, da si je nabral potrebne izkušnje in še to po pameti![]()
mal bi bilo sicer bad, če bi ga poznale vse okoliške občine![]()
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Če ima pa tip veliko število spolnih partneric, mi pa samo pove da je ta človek velik Jack oziroma jebach velikega kova.
To je moje mišlenje![]()
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Ma sej ni pomembno s kolkimi si biu, da to šteje da si najjačifukač na selu.
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
a ne mi rečt, da se strinjaš z mano no....![]()
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
jst sm enga že poslala na hiv test...pa še kakšnega bom (na celoten pregled..)
Citat:
Uporabnik WolfSLO pravi:Pa ½kupuješ½ le od prvega lastnika al pa celo iz salona, potem pa styling in tuning narediš po svojem okusu![]()
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Sem pa že bral o tem da nekateri partnerju predlagajo preden imajo nezaščitene spolne odnose, da se gresta skupaj pregledat za spolno prenosljive odnose. Sem razmišljal o tem, da bi predlagal (preden sva začela) ampak verjetno se to čudno sliši in lahko uniči kemijo. Kako bi vi reagirali v takšni situaciji?
`
Se strinjam. Grem takoj na testiranje. Ne bi pa delala testa samo za hiv in hepa, ampak za vse bolezni.Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Sem pa že bral o tem da nekateri partnerju predlagajo preden imajo nezaščitene spolne odnose, da se gresta skupaj pregledat za spolno prenosljive odnose. Sem razmišljal o tem, da bi predlagal (preden sva začela) ampak verjetno se to čudno sliši in lahko uniči kemijo. Kako bi vi reagirali v takšni situaciji?
`
Če bi bila za to, da ga vprašam, če se gre testirat in bi mi rekel ne - sam odjebi![]()
Ker sem mnenja, da nismo bili vsi vedno pridni in sexali sam s kondomi....pa je možno, da kaj stakneš. Testiranje sploh ni slaba zadeva. Vsaj mirno spiš.![]()