Citat:
Uporabnik jello pravi:
Kaj se bunite, saj je večkrat sam izjavil da bo izpadel [cenzura]. S tem da ga imate za kretena ste se praktično kar sami okvalificirali v njegove predalčke. Samo še barvo fasade navedete da bo ziher.
Kot prvo ga nimam za kretena, ne poznam ga osebno, nisem z njim leta okoli hodil ali pa delal z njim, da bi sodil o njegovem intelektu. Je definitivno nadpovprečen intelekt, kar pa ne pomeni, da ga ne izrablja skupaj z njegovo "pozicijo" za tvorjenje neproduktivnega sranja.
Ravno v tistem, ko vnaprej napiše, da se "bomo" sami pofočkali se pokaže, da ni ravno neumen, ni slaba. Verjetno bi moral podat kak primer tega, da bi ti razumel, mogoče ga najdem na youtube (skeč ko en tip vsakič ko mu kaj ni všeč drugemu reče nazi, da se sploh ne more zagovarjat).
In ne njegovi zapisi me nič ne bolijo, da bi me zadeli, ker me ne. Živim na kmetih po Ljubljansko, BTC me redko vidi sploh za šoping, v Emporiumu sem 1x na 2 leti, zelo malo damo na cunje ipd. Edino kar imam raje kot mnogi in tako odstopam so to avtomobili in mogoče otroški sedeži, ker imam premium uvoznika v daljnjem sorodstvu in imam za "sončke"
nadpovprečno drage avtosedeže.