Če ne zameriš, sem jaz še enkrat prebral tvoj post: očitaš naliM-u preveč sedenja za računalnikom (in posledično teženja po internetu, forumih,...), pa sem pogledal njega in ima 151 sporočil, ti pa 2144... pa še dva meseca dlje je član alter-ja... mislim, da se jasno vidi, komu se kisa v glavi...Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Slabo opravičuješ svojo nesramnost do starejših in obnemoglih. Postajaš otročji, nezrel, dolgočasen (preveč sedenja za računalnikom in druženja z nevzgojenimi mladoletniki) in žaljiv do starih in bolnih ljudi.
Če boš mojea sporočila zbrano prebral še enkrat ti bo vse jasno.....al pa tud ne....
Ker v domovih ni prostora, (za sprejem v dom mora starostnik čakat tudi 7 let in več) ker jim potomci nočejo plačevat doma, morda jih potomci nočejo ali, kao, nimajo časa pazit in negovat, ker jih potomci zdaj, ker so njihovi starši stari, ne potrebujejo več, ker imajo starčki pač slabe penzije ali pa jih sploh nimajo in so zato v očeh mladine neuporabni itd....zato se starostniki pojavljajo na cesti vsi nebogljeni....Citat:
Zakaj potem betežni starčki niso v domovih za ostarele?
A se ovci kaj laže?Citat:
Res pa je, da se staremu biku težko karkoli dopove ...
Ovca na kvadrat, pa ne una na 4 nogah so vse pametnejše. Ko boste mlečnozobci spoznali kakšno modrost, ko se boste kaj naučili od starejših, ne pa se ves čas norca delali, takrat bo pa kaj bolje. Stardeca ne poznam, za otroštvo me ni nihče prikrajšal, sem se krasno zabaval (brez drog in alkota) in pri tridesetih mi gre odlično, nikoli se pa nisem družil z objestno nekulturno mularijo brez osnovnih manir, ki samo gleda kako bo "hvatala krivine"... in ni mi žal saj so danes vsi po vrste ene propalice, ki kaj drugega kot dajat plastiko na avte, pa z glasnim avspuhom šarmirat smrkljave kešpičke in bit sužnji gospodarju od 6-14 ali od 7-15 niti ne znajo, pa tudi na tem forumu ste zgleda taki v večini. Edina škoda, da nimam te moči, da bi vas videl, kako boste po petdesetem vsi vozniške nazaj dali in po šestdesetem šli vsi agilni ter fit, v dom za ostarele...Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Timecop je še edini, ko se sem pa ke kdaj strinja s tabo.... Pa še on je vrjetno tvoj sin, katerega si očitno prikrajšal za celotno otroštvo...
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
On sem hodi samo norčije zganjat. Tako kot ti. Drugače je Milan neki šef na suxu. Tam ni veliko prometa, pa se pride sem malo kratkočasit, ker življenja izza hišnih sten ne pozna. Dete betona je. Precej alterjev ima tako, da se lahko sam sabo pogovarja.
Pravzaptav ti je precej podoben.
Tudi jaz se nikoli nisem družil s takimi...Citat:
Uporabnik timecop pravi:
sem se krasno zabaval (brez drog in alkota) in pri tridesetih mi gre odlično, nikoli se pa nisem družil z objestno nekulturno mularijo brez osnovnih manir, ki samo gleda kako bo "hvatala krivine"...
Citat:
ki kaj drugega kot dajat plastiko na avte, pa z glasnim avspuhom šarmirat smrkljave kešpičke
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Oprosti, ampak, ti moraš biti vic, ane?
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
On sem hodi samo norčije zganjat. Tako kot ti. Drugače je Milan neki šef na suxu. Tam ni veliko prometa, pa se pride sem malo kratkočasit, ker življenja izza hišnih sten ne pozna. Dete betona je. Precej alterjev ima tako, da se lahko sam sabo pogovarja.
Pravzaptav ti je precej podoben.
Ne, to samo tebi.Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ega, ampak ego ti pa sploh ne udarja na površje, kajne?
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Evrokrat.
Evrofil.
Ni isto