jz pa nadpouprecnCitat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Evrokrat.
Evrofil.
Ni isto
normaln sploh nocm bit
jz pa nadpouprecnCitat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Evrokrat.
Evrofil.
Ni isto
Brez skrbi, saj nisi.Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
normaln sploh nocm bit
Naj te ne skrbi, takoj, ko bi te samo kje blizu videl, bi dobil tako brco v rit, da bi na sramovanje takoj pozabil... Tako da veselo nadaljuj kjerkoli že si...Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Mene bi blo sram past v družbo XXXLa
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Vidim, da si se globoko poglobil v pomen mojega nicka. Očitno ti je dal mislit.
Tvoj nick je bolj simpelj. Pravzaprav je nedomiseln in brezvezen kar pomeni, da ti domišljija slabo dela, ...
Upam, da te ne bo preveč peklo, a glede na to, da mi je forum zgolj občasna zabava, in moderiranje prej usluga kolegom, ki so me za opravljanje tega dela prosili, kot izživljanje notranjega diktatorja in da zunaj foruma živim polno in zadovoljno življenje, ti zna resnica še dodatno vplivati na žolč, katerega trosiš okoli sebe.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
In to samo zato ker ti manjka pozornosti katero očitno potrebuješ. Zavedaš se, da nisi nič. Dobil si funkcijo moderatorja na nekem drugem forumu in to ti pomeni vse. Tam prebiješ cele dneve in noči ponosno, ker lahko o nečem, kao odločaš. ......
Jaz nočem tulit v isti rog s temi izgubljenimi primerki tako kot ti, ker se bojiš in boriš za svoj obstoj. .....
In veš kaj, boli mene nekaj, kar ti nimaš, za tvoje alter nicke s katerimi se pogovarjaš.
Čisto slučajno poznam osebno enega od zgoraj naštetih mladcev, katere tako vztrajno žališ in obkladaš z izrazi, neprimernimi starosti forumov (glede na zavidljivo število objav), kot si ti! ( Aja, zdravo turbobitchCitat:
Uporabnik stardec pravi:
... V svoji obupanosti nad sabo hočeš postat všečen tukajšnji nevzgojeni mulariji. .........Ampak žalostno, padel si na nivo in v skupino nedoraslih mlečnozobcev v kateri se počutiš pomembnega. .........Ampak ta nekdo, so nezreli, nevzgojeni in podivjani mulci, ki se tukaj šopirijo s svojo neumnostjo in nesramnostjo do starih in bolnih. ......Soglašaš z primitivizmom tukajšnje mularije, ki se norčuje iz teh šibkih in bolnih ljudi. To je za pametnega in odraslega človeka neumno, nečastno in ponižujoče. .......
Mene bi blo sram past v družbo XXXLa, turbobiča, vaginčeta. ovce itd...v katero si padel ti. ....... Jaz se ne bojim teh mulcev okurcat. To je nujno potrebno, saj so njihovi starši na njih pozabili.
Citat:
Uporabnik stardec pravi: ....Jaz se ne bojim teh mulcev okurcat. To je nujno potrebno, saj so njihovi starši na njih pozabili. ....
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
.... Niti tebe se ne bojim. Vseeno mi je, če me banajo. Ko me enkrat bodo, bom šel za zmeraj od tukaj. Tako kot iz suxa v katerga me vabiš nazaj. Forumov je še dovolj. Sem to kar sem, ti pa se še iščeš. Ampak iščeč na napačnem koncu....
Ja, jaz ti očitam! A si tolk slep, al neumen, da nisi pogruntal, kaj si skozlal. Jaz sem tebi reku, zakaj nisi raje pomagal. Tega nisi reku ti. Ti si se starcu posmehoval, češ glej starega bebota kaj dela in reku, da bolni starec najbrž dela samomor.Citat:
Se ne bi mogel potruditi na način, kot sem ga prikazal jaz in predlagal (s tvoje strani seveda spregledane) ukrepe pomoči starejšim v prometu. Bi razsodno pisanje preveč škodilo imidžu, katerega skuša (eno- ali veččlanska) posadka za imenom Stardec zganjati?
In ti meni očitaš nevzgojno delovanje.
Kaj pa, če bi raje naredu tako kot ti? Slikal stare ter bolne ljudi z njihovimi starostnimi tegobami in boleznimi vred, potem pa te slike objavil na forumu in komentiral na način kot si komentiral ti?Citat:
Za primer, pa da se slučajno odpraviš:
- pazi pri prehodih za pešce,
- uporabljaj vzvratna ogledala in smernike,
- če imaš občutek, da si na čelu sprevoda - ne nisi tisti, katerega vsi poznajo na pogrebu, le levi pas avtoceste blokiraš, zato se umakni na vozni pas.
- .... ( lahko bi še našel kak nasvet, a naj jih bo dovolj in naj se ti ti bolje vtisnejo v spomin).
Najprej hvala za kompliment.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Tebi bom odpisal ker vseeno računam, da imaš nekaj možganov.
Citat:
jz bi tale post nagradil s 50 alti,
kak se to nardi?
Citat:
kakorkoli,
stardecu sn stisnu 50altov u zep,