Ajde, ena zgodbica za petek, delno povezana s Cayennom, komur se da brat:
pred leti stojim v vrsti za plačilo na eni Petrol pumpi v LJ, pred mano zapečen, nekako nabildan tip, starost od oka ene 35 let. Plačuje za gorivo, seveda s tavijoličnim. V tistem pride zraven uslužbenec Petrola, tisti študent, ki peče burgerje. In ta študent nabildanemu tipu: " Ej, zadnjič s prijateljem nista plačala burgerjev, a veš, par dni nazaj". Nabildani se najprej dela, da ga ni slišal in gleda stran, študent je kar vztrajen. Po kakšni minuti ali dveh mu nabildani pribije, da ga je študent zamenjal z nekom drugim. Potem mu študent reče nazaj: "Ne, se te spomnim, še pohvalil si burger, da je bil res dober. Ampak sej ni panike, sem že sam plačal iz svojega žepa, samo tolk da veš."
Nabildani ne ve več kako bi se izmotal (v vrsti za njim nas je bilo še ene 5), totalno znori kaj mu študent teži in od vrnjene vijolice dobesedno fuk.ne 20 evrov na pult kao "tukaj imaš pa nehaj težit in me spravljat v zadrego". Dejansko pa je izgledalo nekako tako, da ga bo kljub belemu dnevu, prisotnim in kameram navkljub ravnokar potegnil čez pult in mu jih naložil okol kepe.
Kako se je potem končalo ne vem, ker sem vmes plačal svoje gorivo in odšel.
Uganete kateri avto je vozil nabildani?
Črnega Cayenna (če me spomin ne vara, je bila celo verzija GTS).
Recimo, da je bil takrat še vreden okrog 30 k €, mogoče 5 gor ali dol.
Nisem dajal nobenih sodb, samo zgodba iz prve roke.